2777
2789
عنوان

قرار اول تون چجوری بوددد😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 136 پست
ازدواجمون سنتی بود خداروشکر

خووشبخت بشی گل

ولی نمیدونم چرا احساس کردم به خاطر این خداروشکر کردی که سنتی بود درست میگم؟

اگر اینطوره خیلی از ازدواج ها عاشقانه بوده (منظورم دوستی نیست،که از دوستی خودمم خوشم نمیاد)ولی موفق بوده ازدواجشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خووشبخت بشی گلولی نمیدونم چرا احساس کردم به خاطر این خداروشکر کردی که سنتی بود درست میگم؟اگر اینطوره ...

ممنون عزیزم 

نه صرفا سنتی بودن 

بخاطر اینکه دوستی نبوده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
ایران رو مردمش میسازنحتی نقل کردن این حرف هاهم اشتباااهه

درسته ولی ما نباید تفکراته جامعه ای که توش زندگی میکنیمو رهاش کنیم چون آینده ی ما تو همین جامعس داداش .

منم دختر و پسر نگفتم همه رو گفتم‌ کلا 

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

واایی🤣 دهنت سرویس

😂😂بقران اونبار مامانشو دیدم ترسیدم گفتم یوقت تشخیص نده من بودم و یادش بیاد اون ماجرا اصلا خجالت میکشمممم ازش حتا از خود رلمم خجالت میکشم وقتی یادم میاد بعد جالبه عین اصکلا مونده بودم سرجام تا رلم اشاره داد برو بیرون و دستمو گرفت فرستاد بیرون منم رفتم نشستم در حیاتشون بخدا یادم میاد عرق میشینه رو تنم زمستون هم بود هوا سرددد😭😭😭😭😂😂😂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 53 دقیقه پیش
2791
2779
2792