2777
2789
عنوان

شب قبل جدایی

355 بازدید | 8 پست

یک‌ماهه شدیدا به مشکل خوردیم دیگه نمیتونم ادامه‌ بدم :) طلاق خواستم و امشب شب اخریه که اونو میبینم ... 

تصمیم قطعیمه و ازم درخواست کرد امشب به عنوان شب آخر فقط کنارش بشینم تا صبح هیچی هم نگیم فقط توی سکوت امشبو تمام بکنیم .. 

نمی‌دونم چطوری با این موضوع کنار بیام بعد ۶ سال رابطه سخت ترین شب سخت‌ترین قسمت زندگیمه هیچ تصوری راجب فردا ندارم 

بوی خون قلبم که در حال تیکه تیکه شدن رو حس میکنم

وجودم پر از درد و غم و خاطره های تمام شدست 

عقلم میگه این رابطه ته نداره ... 

فقط همین که هیچ تصوری بابت فردا ندارم 

الآنم داخل ماشین هستم که نشسته و فقط رو به روشو نگاه میکنه چند دقیقه ای یکبار می‌ره بیرون سیگار میکشه میاد

منم بغض داخل گلوم نفسمو بند آورده اگه الان اینو این‌جا تاپیک نمی‌کردم سکته میکردم ای خدااااا ... 

خدانگهدار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای یاد چند سال پیش خودم افتادم .

رفتیم پیش وکیل قرار شد توافقی تموم کنیم .

بعدم اومدیم خونه.

داوری ها هم میرفتیم و باز میومدیم خونه .

خیلی حس بدیه درکت میکنم .اما قوی باش 

میگذره همه چیز

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷