2777
2789
عنوان

محلول جادویی

| مشاهده متن کامل بحث + 30598 بازدید | 128 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من خودم ریزش شدید داشتم مثلا روزی ۳۰۰ تا به خدا اونقدر موهام کم شده بود میدیدم افسردگی میگرفتم...تو ...

ایناچیه شما میگید منم میخوام😢😢😢

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
ایناچیه شما میگید منم میخوام😢😢😢

عزیزم اگه ریزش داری استفاده کن..هم من هم مامانم الان موهامونو میکشیم هم درنمیاد ..تو حموم یدونه مو هم از سرم نمیریزه...خداشاهده قبل از محلول دسته دسته موهام میریخت

❤️              

عزیزم اگه ریزش داری استفاده کن..هم من هم مامانم الان موهامونو میکشیم هم درنمیاد ..تو حموم یدونه مو ه ...

عزیزم شما میشه دقیق بهم بگی  چن قاشق حنا میریختی  ک اسم روغنهات چیه؟ میخوام دقیقا مث شما انجام بدم 

عزیزم شما میشه دقیق بهم بگی  چن قاشق حنا میریختی  ک اسم روغنهات چیه؟ میخوام دقیقا مث شما ا ...

عزیزم من چون جنس موهام خشکه ۲ قاشق چایخوری حنا میریختم..روغن نارگیل و روغن زیتون هم همکار شوهرم شمالی بود اصلشو واسمون اورده بود...

اینم بهت بگم که مامانم از همین عطاری ها میخرید روغناشو و هر سری هم یه مارک اما اونم کاملا نتیجه دید..

❤️              

عزیزم من چون جنس موهام خشکه ۲ قاشق چایخوری حنا میریختم..روغن نارگیل و روغن زیتون هم همکار شوهرم شمال ...

من فک کنم ۵بار زدم تا الان .اولش ریزشم قطع شد.  الان ریزش گرفتم.‌.. خیلی میترسم 😟😟😟😟😟😟😟😟😟😟😟😟😟😟

من موهام خیلی کم حجم شده راستش خواستم استفاده کنم اما ترسیدم اخه تو همون تاپیگ شیوانا ی سریا اوندن گ ...

وای دقیقا منم اخرای تاپیکو دیدم 3.4نفر ناراضی بودن ریزششون بیشتر یا حتی خالی شده بود جلوی سرشون منم ،،،،،،ادم میمونه بلاخره خوبه یا بد 

سمت راستی روز اول استفاده است و سمت چپی 30 روز بعد از استفاده چون برق رفته بود با فلش دور بین انداخت ...

عزیزم شما از کدوم حنا استفاده کردی ؟سلطانی یا اتابک شامپوت چی بود در طول مدت استفاده ؟بعد از قطع کردن محلول ریزش شدید نگرفتی اخه چند نفر میگفتن این اتفاق واسشون افتاده ببخشید سوالام زیاد شد

من واسه شوهرم واسه موهاش استفاده کردم واقعن جواب داد ببین دوست عزیزم تو هفته ی دوم یخورده ریزش داری ...

مقدار محلولی ک استفاده کردی چقدره حنا چقدر گذاشتی واسه سر آقاتون؟؟