2777
2789
عنوان

محلول جادویی

| مشاهده متن کامل بحث + 30598 بازدید | 128 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره مامانم ریزش عصبی داشت جلو سرش خالی خالی بود مثل مردا...الان درست یک ماهه میذاره خدا رو شکر یه عا ...

چی هست این محلوله؟

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
من چون بچه کوچیک دارم زیاد نمیتونم بزارم سرم برم حموم..الان توی این ماه بهمن که از اولش شروع کردیم م ...

عزیزم موهات رنگ نداشتن؟قرمز نشدن،من فقط ترس قرمز شدن دارم میترسم حنا استفاده کنم

این عکس و میذارم ببینید..یکیش بعد از دو هفته استفادس یکیشم بعد یک ماه استفاده...یعنی اگه اول سرشو می ...

وای چه عالی،، من موهام بی نهایت چرب و نازکه،، چند تا قاشق جنا بریزم به نظرتون؟ 

اینم بگم دومرحله ریزش داره هرچی ریشه های مریض و سست موهات بیشتر باشه ریزشت هم بیشتره من دوره ی دوم م ...

سلام، منم دارم استفاده میکنم، الان دقيق دو هفته هس،،، ریزشتون از هفته چندم شروع شد؟ فاز اول چه هفته ای فاز دوم چه هفته ای؟؟؟؟ 

سلام من تا حالا 30 بار از محلول شیوانا استفاده کردم 

ریزش قبل از استفاده روزی 400 تار مو بود

بهد از یک هفته روزی 280 تار مو ریخت

بعد از 17 روز 170تار

و روز 30 ام 121تار مو ریخت

درسته 120 تار مو هنوز خیلی زیاده اما نسبت به 400تا واقعا ریزشم عالی کم شده،، میخوام حتما 3ماه رو استفاده کنم،، دوباره حتما میام گزارش میدم، 💖

عزیزم راضی هستی

سلام بله تا حالا 50 بار استفاده کردم ریزش موهام به 70،80 تا با حمام و شونه رسیده،، فقط باید از اینکه میزان حنات نسبت به خودت مناسبه مطمئن بشی از تازه بودن و اصل بودن روغنات مطمئن باش،، اینم بدون دو سه دوره ریزش داری، نگران نشو طبیعی،، و موقع زدن محلول میلی متری فرق سرت رو باز کن که به همه جای سرت محلول برسه،، این خیلی مهمه