2777
2789
عنوان

محلول جادویی

| مشاهده متن کامل بحث + 30598 بازدید | 128 پست
سلام بله تا حالا 50 بار استفاده کردم ریزش موهام به 70،80 تا با حمام و شونه رسیده،، فقط باید از اینکه ...

سلام عزیزم من تازه عضو سایت شدم

من موهای خیلی خیلی پرپشت و عجیب غریبی داشتم ک همه دهنشون باز میموند ولی یهو از 4 سال پیش به شدت ریزش مو گرفتم و الان حجم موهام یک سوم اولشم نیست😭😭😭 مخصوصا جلوی سرم هم هی میریزع و هی میره عصب خط موهام و پیشونیم بلند میشه چندین سالع همه کوفتی استفاده کردم و فایده نداشته تا اینکه یهو تاپبک این محلول رو دیدم و گفتم خدایا ینی میشع درست بشه بل این محلول با کلی ذوق و انگیزه محلولو درست کردم ول امروز دفعه چارمیه ک میزنم ولی ریزش موهام کم ک نشدع 5 برابر شذه 😭😭😭😭😭هی به خودم امیدواری میدم ک خوب میشه کم کم ولی از یه طرق خیلیم استرس دارم ک همین موهامم بریزه ، میخواستم بپرسم از شماهایی ک استفاده کردین بببنم شماهم ریزشتون اولش اینهمه بیشتر شد؟ خواهش میکنم دقبق بهم جواب بدین😭😭😭 ک اگع غیر طبیعیه دیکه نزنم خسته شدم خستهههه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من  کف سرم  چربه ساقه ها خشک‌

محلول روچطوری  بزنم

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
سلام عزیزم من تازه عضو سایت شدم من موهای خیلی خیلی پرپشت و عجیب غریبی داشتم ک همه دهنشون باز میموند ...

ببین معجزه نمیکنه،، اگه مشکل داخلی داری اونو حل کن اول،، واسه من تاثیر آنچنانی در نهایت نداشت 

یه چیزی بگم منم میترسیدم مخصوصا واسه مامانم چون موهاش خیلی کم بود ادم حساسی شده میترسیدم بزنم بدتر ب ...

عزی م مامانت ادامه داد محلولو

منم الان میخام شروع کنن

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
عزی م مامانت ادامه داد محلولو منم الان میخام شروع کنن

اره استفاده کردیم..مامانم خیلی بهتر شد سرش..خودمم ریزش موهام قطع شد کلا..بعد ۲سال دوباره ریزش گرفتم و یه هفته مرتب استفاده کردم و باز هم ریزش موهام قطع شد

❤️              

اره استفاده کردیم..مامانم خیلی بهتر شد سرش..خودمم ریزش موهام قطع شد کلا..بعد ۲سال دوباره ریزش گرفتم ...

من دارم میزنم

تو اینترنت نوشته بودن نزنید خیلی ترسیدم

من موهام مثل مامانته خیلی کمه

بنظرت بزنم

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒