2777
2789
عنوان

تحلیل لثه

74 بازدید | 8 پست

سلام

اینجا کسی هست مشکلش مثل من باشم فکر نکنم بدبخت تر از من وجود داشته باشه خیلی تو نی نی سایت یا گوگل گشتم مورد اینجوری مثل خودم پیدا نکردم

من از بچگی دندونام جنسشان بد بود و متاسفانه از رو ناآگاهی والدینم تا درد میکرد و خراب میشد میبردن میکشیدن

الان کلا دندون آسیاب ندارم و بالا ۳ ،۴ تا دندونم خالیه

میخواستم ایمپلنت کنم عکس گرفتم دکترا گفتن لثه ات خیللی تحیل رفته نمیتونی حتی تیکه ام سخته با وجود اینمدل لثه بخوام بزارم

دلم خیلی گرفته حالم خرابه مگه چند سالمه که باید دندون نداشته باشم نتونمم بزارم

کاش مرگم برسه راحت بشم

نمیتونم چیزی درست بخورم خیللی اذیتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو پیش چند دکتر خوب پیگیر باشنشی مثل مامنم اونم بخاطر تحلیل لثه هیچ کاری نتونستن براش انجام بدن الا ...

چه خاکی به سرم کنم هر جا میرم قبول نمیکنن

پیوند استخوانم دکتر گفت ۵۰ ۵۰ میشه و ریسکه

شوهرم قبول نمیکنه پیوند بزنم

میدونی چقد گریه کردم من فقط ۲۵ سالمه حقم نبود اینارو بچشم

فک کن پودر استخوان بزنن برای کسایی ک تحلیل لثه دارن، امان از خانواده ها ناآگاه !

جالبه خانوادم میگن تو خودت تقصیر داری مراقب نبودی

بخدا یادمه تا درد داشتم فقط میبردن میکشیدن منم بچه بودم عقلم نمیکشید دندون چقد مهمه

برو پیش چند دکتر خوب پیگیر باشنشی مثل مامنم اونم بخاطر تحلیل لثه هیچ کاری نتونستن براش انجام بدن الا ...

من سنم به ۵۰ نمیرسه تا دوسال دیگه کلا نمیتونم چیزی بخورم

چقددددر بدبختم :(((((

چه خاکی به سرم کنم هر جا میرم قبول نمیکنن پیوند استخوانم دکتر گفت ۵۰ ۵۰ میشه و ریسکه شوهرم قبول نمیک ...

الهی بگردم ایشالله که نتیجه بگیری حتمن برو پیش چنتا دکتر خوب ببین اونا چیمگن ماهم کلن ارثیه لثه ها مون زود داغون میشن