2777
2789

میشه بگید چرا قیافه میگیرین؟😐 

رفتم یجایی که صاحب مغازه خودش خیلی مهربون بود خیلی زن هم داره ولی دوتا اونجا دختر کار میکردن لوازم آرایشی بودن دختتتتره یجوووور قیافه میگیره انگار ملکه انگلیسه😐

اصلا انگار دوست نداشت راهنمایی کنه هی چشم غره میرفت هی مثل اینایی که خستس حرف میزد بعد صاحب مغازه یهو باهاش بحث کرد چون هی سرش تو گوشیش بود منم دوست نداشتم بهم بی توجهی کنه واقعا میخواستم راهنمایی کنه یک محصول رو میخرم یک خط لب میخواستم بگیرم هی رنگشو اشتباه میداد از بس سرش تو گوشیش بود بعد صاحب مغازه تذکر داده فکر کرده تقصیر من بوده😐

لطفا جایی که کار میکنید قیافه نگیرین قیافه گرفتن نداره اون حقوق نمیخوام مسخره کنم ولی به یسری ها باید سرکوفت بزنی تا یاد بگیرن بی ادب نباشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم

اصولا مغازه های خیلی لوکس، فروشنده هاش خیلی قربون صدقه ات میرن

ولی به قول معروف میمون هرچه زشت تر :)

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

نمیدونماصولا مغازه های خیلی لوکس، فروشنده هاش خیلی قربون صدقه ات میرنولی به قول معروف میمون هرچه زشت ...

دقیقا ولی اینجا قیافه میگیرن حتی طرز برخوردشون انگار داریم دزدی میکنیم یجوری با چشماشون دارن جرت میدن عصبی میشم 

دقیقا ولی اینجا قیافه میگیرن حتی طرز برخوردشون انگار داریم دزدی میکنیم یجوری با چشماشون دارن جرت مید ...

به فروشنده بگو

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

یه سری ها از شرایط کار و همون حقوق ناراضی ان بعد جای اینکه استغفا بدن میمونن بعد اوقات تلخیشون واسه مشتریه 

یه سری ها شونم که کلا مسئولیت پذیری و وظیف شناسی و وجدان کاری ندارن حالا چه منشی باشه با فروشنده چه هر شغلی 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

انگار مجبورن وایسن اونجا، والا هرکی مغازه داره خودش وایسته بهتره و برا مغازه و مشتری بیشتر دلش میسوز ...

وظیفه دارن اصلا یکی از اصول فروش خوب همین مشاوره خوب دادنه که متاسفانه یسری ها فکر میکنن صاب مغازن

وای دقیقا 

یه بار خرید کردم شماره کارت گرفتم که پولو بزنم به حسابش اسم مردی صاحب مغازه رو نوشته بود واسه این که مطمئن شم پرسیدم برگشت با چشم غره گفت حالا چه فرقی میکنه خانوم اسمشون رادمهرههه

مونده بودم🤐

وای دقیقا یه بار خرید کردم شماره کارت گرفتم که پولو بزنم به حسابش اسم مردی صاحب مغازه رو نوشته بود و ...

😐بیشعورو بگو عزیزم وقتی عصاب نداری چرا میای اوقات تلخی میکنی؟

خریدتوکن بیابیرون دیگ چیکارقیافش داری!اون متخصص نیس ک راهنماییت کنه ی خط لبه

متخصص نیست ولی بیشعور بود دارم قیمت میگیرم محل نمیده اصلا واسه مشتری بقیه هم همین بود همش تو گوشیش بود