2777
2789
عنوان

خانما من برگشتم خیلی حالم بده

461 بازدید | 39 پست

بچه ام مادر میخواد واقعا من دیدم تو دوران عقد شوهرم عوضی دیدم دعوا می‌کنه دیدم ده روز بعد عروسی دستم شکوند باز ازش بچه دار شدم 

من مسئول این بچه ام با زندگیش بازی کردم

خیلی حالم بده احساس حقارت شدیدی دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر بچت برگشتی باریکلا ولی بدون جنجال چون اینجوری بیشترم آسیب میبینه.

هیچ کاری ندارم بهش نه گوشیش چک میکنم نه چیزی ولی از اینکه مجبورم ارتباط داشته باشم باهاش حالم بده

آنقدر احساس حقارت و بی ارزشی دارم که مثل یه مرده متحرک هستم دیگه زندگی برام معنی ندارد خیلی حالم بده دیدم اگه بچه رها کنم برم حالم بدتر از این میشه 

میخوام یکم پول جمع کنم مستقل بشم بچه هم بزرگ کنم بعدش میرم چون این مرد دیگه مرد زندگیم نیست

تو یک انسان قهرمان هستی. اینکه شرایط سخته بله. اما احساس حقارت ، تله شیطان هست که ناامیدت کنه.بهت اف ...

اینجوری فقط خودش رو بیشتر تحقیر میکنه. مثل این میمونه که یه نفر بره به خرده شیشه ها مشت بزنه بعد بهش بگی قهرمان. اگه پیش شوهرش بمونه شوهرش انقدر خودش و بچش رو حرص میده که دق کنه. انقدر اون بچه رو آزار میده که در آینده یا تبدیل میشه به یه آدم توسری خور بی اعتماد به نفس یا میشه یکی تاکسیک تر از باباش خودش میره صد نفر دیگرو هم بدبخت میکنه. اون هم تا آخر عمر عذاب میکشه تهشم با حقارت به عنوان حیوان خانگی شوهرش میمیره. بهترین کار اینه که طلاق بگیره و خودش رو آزاد کنه. از اون دیوانه ی روانی فقط باید فرار کرد