2777
2789
عنوان

خانما من برگشتم خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 39 پست
نه طلاق فرق داره. توی طلاق اگه استقلال مالی و خانواده خوب و همراه نداشته باشی. میشی سربار و مشکلات ه ...

بالاخره هر سختی ای که داشته باشه بهتر از اینه که یه عوضی کتکت بزنه تحقیرت کنه و بچتو آزار بده. حتی خوابیدن باهاش مثل تجاوز میمونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهریت رو بگیر یه خونه بخر بعدشم خودت کار کن پول دربیار

عزیزم وکیل گفت حتی اگه خیانتش ثابت کنی چون پیام بوده رابطه نامشروع محسوب میشه همش هفتاد تا ضربه شلاق داره کتک زدن هاش هم هیچ مدرکی ندارم گفت تنها راهت اینه اموالش توقیف کنی که اینم هیچی نداری همه چی بنام باباش گفت آخرش باید مهرت ببخشی تا توافقی جدا بشی

من فقط یه ذره طلا دارم که اونم پول زیادی نیست

عزیزم وکیل گفت حتی اگه خیانتش ثابت کنی چون پیام بوده رابطه نامشروع محسوب میشه همش هفتاد تا ضربه شلاق ...

عزیزم حتی اگر حق طلاق نداشته باشی چندماه که از شوهرت دور باشی خود به خود طلاق حساب میشه. بعدشم یکم مدرک جمع کن. کار سختی نیست واقعا. انقدر که شوهرت احمقه. دوربین رو قایم کن بزار یه جا فیلم بگیره از وحشی بازیاش. بعدشم شرایط خیانت رو واسش فراهم کن که دوباره خیانت کنه اما اینبار ازش مدرک جمع کن. تلگرامشو باز کن بعد برو تو تلگرام خودت گزینه ی اد اکانت رو بزن. بعد شمارشو بزن. بعد برووتو تلگرام اون کدی که اومده رو بزن و بالاش هم یه گزینه داره میگه که یکی وارد اکانتت شده بزن خودم بودم. بعدشم نمیفهمه دیگه تلگرامشو داری. چتاشو چک کن اون موقعی که خواست بره خیانت کنه دنبالش برو یواشکی ازش فیلم بگیر. و گوشیش رو شنود کن. با وارد کردن یه کد رو گوشیش خیلی راحت میتونی شنودش کنی صدای ضبط شده هم مدرکه. به هیچ عنوان مهریت رو نبخش حتما بگیرش

چجوری جلوگیری کنم حاضر نیست کاندوم استفاده کنه

اگه قرص بهت میسازه . بخور . از ی ماما یا دکتر بپرس کم ضرر ترینش بخور . دقت کن مرتب و سروقت بخوری همزمان طبیعی هم جلوگیری داشته باش . میوه و آب و سبزیجات بیشتر بخور و صبح تا دیر وقت نخواب . یکم فعالیت و پیاده روی هم بکن ک چاق نشی و عوارض نبینی . 

سلام عزیزم 

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا گوگل بزنی میاره دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده 

برای آرامش خودتو فرزندت حتما یه سر تجربه هاروببین

عزیزم حتی اگر حق طلاق نداشته باشی چندماه که از شوهرت دور باشی خود به خود طلاق حساب میشه. بعدشم یکم م ...

عزیزم هیچ برنامه ای نصب نکرده گوشیش هیچی نداره خودش می‌گفت اگه بخوام خیانت کنم کاری ندارم یه گوشی میگیرم بی خبری تو

جایی هم نمیره بره هم من نمی‌فهمم از موقع ای که اومدم من نزده

منم شرایط مالی دوربین وصل کردن ندارم داشته باشم هم می‌فهمه 

این مرتیکه عوضی تر از این حرفا