2777
2789
عنوان

خانما من برگشتم خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 39 پست
هیچ کاری ندارم بهش نه گوشیش چک میکنم نه چیزی ولی از اینکه مجبورم ارتباط داشته باشم باهاش حالم بدهآنق ...

نظر دیگران رو نمیدونم، ولی من ازت ممنونم بچه رو با چنین پدری رها نکردی 

از امکانات و اموال همین آدم استفاده کن که یه مهارت درآمدزا و خوب یاد بگیری ، برای خودت پس انداز کن 

بعد اگر اصلاح نشد تصمیم دیگه ای بگیر 

برا طلاق دیر نمیشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کاری ندارم بهش نه گوشیش چک میکنم نه چیزی ولی از اینکه مجبورم ارتباط داشته باشم باهاش حالم بدهآنق ...

وقتی میگی مجبوری باهاش ارتباط داشته باشی و میگی دختر بازه ب قول خودت درصورتی ک باید بگی هرزه و خرابه

خیلی احتمالش بالاست ازش مریضی جنسی بگیری بعد مکافاتشم مال خودته این قضیه رو حلش کن بنظرم

اینجوری فقط خودش رو بیشتر تحقیر میکنه. مثل این میمونه که یه نفر بره به خرده شیشه ها مشت بزنه بعد بهش ...

اگه بالا سر بچه نباشم خار و دلیلش میکنند اون بچه اول آخر می‌ره پی زندگیش همونجور که همه آدما میرن پی زندگیشون من فقط میخواهم این چند سال اول که بهم نیاز داره براش مادری کنم

حتی حاضرم رحمم دربیارم ولی دیگه بچه ای نباشه

با اون نخواب توروخدا. اون انرژیش کثیفه. بدن زن دریافت کنندست. وقتی باهاش میخوابی تمام انرژی کثیفش رو توی تو میریزه و خودش تخلیه میشه. فقط ازش جدا شو و خودت رو بیشتر از این تحقیر نکن. تو حیوان خونگی شوهرت نیستی. نزار تو رو تبدیل به این کنن

وقتی میگی مجبوری باهاش ارتباط داشته باشی و میگی دختر بازه ب قول خودت درصورتی ک باید بگی هرزه و خرابه ...

نه نمیتونه جایی بره برای رابطه مامان باباش حواسشون هست همش باید بره سرکار 

اگه بالا سر بچه نباشم خار و دلیلش میکنند اون بچه اول آخر می‌ره پی زندگیش همونجور که همه آدما میرن پی ...

جدا شو بچتم وردار ببر. شوهرت انقدر عوضیه که به راحتی میتونی اثبات کنی صلاحیت نداره. دفعه ی بعد که وحشی شد دوربین رو یه جا قایم کن ازش فیلم بگیر

بهم بگو اون بچه تکلیفش چی میشه

گفتم که. اونم با خودت ببر. دفعه ی بعد از وحشی بازی شوهرت فیلم بگیر ببر دادگاه ردصلاحیتش کن. بعدشم ازش شکایت کن بابات کتک کاریاش و مهریت رو هم بزار اجرا

گفتم که. اونم با خودت ببر. دفعه ی بعد از وحشی بازی شوهرت فیلم بگیر ببر دادگاه ردصلاحیتش کن. بعدشم از ...

منم گفتم شرایط مالی ندارم نه خودم نه خانواده نمیتونم خودم بچه بزرگ کنم