هیچ کاری ندارم بهش نه گوشیش چک میکنم نه چیزی ولی از اینکه مجبورم ارتباط داشته باشم باهاش حالم بدهآنق ...
نظر دیگران رو نمیدونم، ولی من ازت ممنونم بچه رو با چنین پدری رها نکردی
از امکانات و اموال همین آدم استفاده کن که یه مهارت درآمدزا و خوب یاد بگیری ، برای خودت پس انداز کن
بعد اگر اصلاح نشد تصمیم دیگه ای بگیر
برا طلاق دیر نمیشه
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
اینجوری فقط خودش رو بیشتر تحقیر میکنه. مثل این میمونه که یه نفر بره به خرده شیشه ها مشت بزنه بعد بهش ...
اگه بالا سر بچه نباشم خار و دلیلش میکنند اون بچه اول آخر میره پی زندگیش همونجور که همه آدما میرن پی زندگیشون من فقط میخواهم این چند سال اول که بهم نیاز داره براش مادری کنم
با اون نخواب توروخدا. اون انرژیش کثیفه. بدن زن دریافت کنندست. وقتی باهاش میخوابی تمام انرژی کثیفش رو توی تو میریزه و خودش تخلیه میشه. فقط ازش جدا شو و خودت رو بیشتر از این تحقیر نکن. تو حیوان خونگی شوهرت نیستی. نزار تو رو تبدیل به این کنن
گفتم که. اونم با خودت ببر. دفعه ی بعد از وحشی بازی شوهرت فیلم بگیر ببر دادگاه ردصلاحیتش کن. بعدشم ازش شکایت کن بابات کتک کاریاش و مهریت رو هم بزار اجرا