2777
2789
عنوان

شکم چاق و گنده

| مشاهده متن کامل بحث + 6970 بازدید | 186 پست
الان دور کمر من شده ۷۸ قبلا دور کمرم ۶۵ بود 😭😭😭 در کمتر از یکسال اینطوری شدم

چرااا گریه نکن قشنگم تاپیکامو ببین خییلی مفیدن

حلقه زدن و امتحان کن

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا هم گفتم الانم واسه هزارمین بار میگم و تاکید میکنم 

بهترین روش لاغری و اب کردن چربی فقط و فقط دوچرخه سواری 

نه باشگاه و نه رژیم های سخت و خسته کننده ...فقط و فقط دوچرخه سواری روزی یک ساعت و اگه بیشترم باشه چه بهتر

کلا اگه بتونین دوچرخه رو جایگزین ماشین شخصی و تاکسی و اتوبوس کنین خیلی خیلی خیلییی زود رو فرم میاین ....حتی از پیاده روی بهتره .....اگه موقعیتشو داری دوچرخه سواری یادبگیر و بسم الله شروع کن ...من خودم ۶۳کیلوام ولی نه شکم دارم نه پهلو نه غبغب و نه بازو و نه ران و‌باسن گنده ...خیلی رو فرم ..رژیمم نمیگیرم روزی ۱۰تا بستنی میخورم ...فقط توپرم و بدنمم سفت ....

لاغرترم شدم البته خیلیییی لاغرتر ازر۷۰ به ۵۹ بخاطر دوچرخع سواریام ولی باز با قرصای چاقی و ویتامین خودمو بالا اوردم ..چون هرچی بخورم میسوزونم و لاغری زیاد دوست ندارم ....الانم ازینور مث تراکتور شیرینجات میخورم ازونور میسوزونم ولی حواسم هست وزنمو پایینتر نیارم دیگه ..

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

میخای باحذفشون ریزش مو شدید بگیرع؟این چ پیشنهاد منسوخ شده ایه

من که کچل نشدم تو باشگاه هم کسی ریزش نگرفته 

الکی که نمی‌گم که 

همینجوری یه چیزی شنیدی 

طرف از رژیم خسته شده میفهمی 

تا می‌تونه میوه بخوره 

فقط دو تا حذفی داره بعد محدود کنه ابو نه اینکه حذف کنه 

هرچیزی قاعده و قانون خودشو داره 

داره میگه شکمم درشته شل اینها رو رعایت کنه تمومه 

علمشو نداری خواهشاً چیزی نگو

قبلا هم گفتم الانم واسه هزارمین بار میگم و تاکید میکنم بهترین روش لاغری و اب کردن چربی فقط و فقط دوچ ...

کجا دوچرخه سواری میکنی؟ منم خیلی دوس دارم. شرایط اینو ندارم بیرون دوچرخه سواری کنم!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من که کچل نشدم تو باشگاه هم کسی ریزش نگرفته الکی که نمی‌گم که همینجوری یه چیزی شنیدی طرف از رژیم خست ...

توخوبی ..شمام صرفا ی باشگاه میری همه چیز دون نیسی ک تا یکی یچیزی میگه جبهه میگیری ب طرف.

قبلا هم گفتم الانم واسه هزارمین بار میگم و تاکید میکنم بهترین روش لاغری و اب کردن چربی فقط و فقط دوچ ...

والا مد شده باشگاه رفتن..تا طرف میگه از زندگی خستم نمیدونم چاق شدم دنیا باهام نمیسازه میان میگن باشگاه..والا بلا ورزشای دیگم هستن ...من باحذف قندمصنوعی موافقم ولی چیز دیگه ای رو از هرم غذایی حذف کردن اشتباه محضه باید درست خوردنو یاد گرف..درکنارشم ورزشای راحت کرد..دقیقا برااب شدن چربیهای اضافه ساده ترین کار پیاده رویه

یعنی چی ترس نداره کحا مث عمل دماغه . اگه سزارین کرده باشی دردش په برابر اون اینقدر بعدش ضیف میشی که ...

تو باشگاه‌ ما همه عمل کردن 

تازه باشگاه‌ ما یه نمونه کوچیک از کل جامعه ست

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
برمیگرده تو اشناها دیدم شکمش عمل کرده برگشته حتی خود دکتر هم میگه رعایت نکنی برمیگرده

من تو باشگاه‌ دیدم حتی آب یا میان وعده تمرین رو هم کم میخورن 

میگن به عضلات شکممون فشار میاد وقتی زیاد بخوریم

تازه خیلی وقته عمل کردن 2 3 سال اینا 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)