2777
2789
عنوان

شکم چاق و گنده

| مشاهده متن کامل بحث + 6970 بازدید | 186 پست
من با دو سال ورزش شکمم تخت تخته

ببین من لاغرم فقط شکمم بزرگ 

زیاد غذا نمی‌خورم روزی هزار کالری 

ولی شکمم داره بزرگ و بزرگتر میشه 

در یک ماه زیر شکمم هشت سانت بیشتر شده 

خیلی غیر طبیعی 

به نظرت علتش چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من لاغرم فقط شکمم بزرگ زیاد غذا نمی‌خورم روزی هزار کالری ولی شکمم داره بزرگ و بزرگتر میشه در یک ...

عزیزدلم اول هورموناتو چت کن خصوصن تیروئید و تستوسترون 

بعد اینکه چاقی موضعی شکم بخاطر کربوهیدرات زیاده مثلن برنج و نون و سیب زمینی و .. شما سعی کن مصرف پروتئین و ببری بالا و کربوهیدرات زیاد نخوری

نکته بعد اینکه چاقی شکم و پهلو بدون ورزش اصن اوکی نمیشه حتمن باید ورزش کنی پیلاتس برا آب کردن شکم و پهلو فوق‌العادس 

بعد 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

عزیزدلم اول هورموناتو چت کن خصوصن تیروئید و تستوسترون بعد اینکه چاقی موضعی شکم بخاطر کربوهیدرات زیاد ...

برای چک کردن هورمون برم دکتر داخلی؟ نمیتونم برنج و کامل حذف کنم ده قاشق میخورم وگرنه از گرسنگی میمیرم 

من خیلی باشگاه رفتم ولی شکم کوچک نشد 

برای چک کردن هورمون برم دکتر داخلی؟ نمیتونم برنج و کامل حذف کنم ده قاشق میخورم وگرنه از گرسنگی میمیر ...

خب نباید گرسنه بشی اصن با پروتئین سیر کن خودتو

حتمن از باشگاه میومدی میشستی قشنگ غذا میخوردی😂😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

دور کمر و زیر شکمت چنده

دور کمر ۶۹ ۷۰ زیر شکم و نمیدونم ولی ساعت شنیم قطعا بیشتر از دور کمرمه

خب نباید گرسنه بشی اصن با پروتئین سیر کن خودتوحتمن از باشگاه میومدی میشستی قشنگ غذا میخوردی😂😂

نه اتفاقا رعایت می کردم رژیمش رو 

همه جام خوبه فقط شکم لعنتی رو دارم 

ورزش شکم هم زیاد بهم میداد ولی فایده نداشت 

نه اتفاقا رعایت می کردم رژیمش رو همه جام خوبه فقط شکم لعنتی رو دارم ورزش شکم هم زیاد بهم میداد ولی ف ...

چراا اخه باید جواب میداد اینجوری🤕