443322 مدیر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 230 عنوان شکم چاق و گنده | مشاهده متن کامل بحث + 6972 بازدید | 186 پست خیلی اعصابم خورد شده شکمم رو اعصابمه گرد و قلمبه و نرمه هر کاری کردم نتونستم آبش کنم دیگه این چند وقت فقط خوردم و خوابیدم شکم به کنار بازو هام و غبغبم رو چیکار کنم دیگه از ورزش و رژیم خسته شدم 😢😢 اگه کسی مثل من هست تو تاپیک بیاد صحبت کنیم 1404/03/20 | 00:00 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قلب؛شکننده عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 3713 میدونم منظورت چیه عزیزم همون هورمون درمانیباعث چاقی شکم و پهلو میشه دقیقا...لعنت بهشمامانم خیلی اذیت میکرد...کاش بهش توجه نمیکردم آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...
دلوین10 عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 12901 من با دو سال ورزش شکمم تخت تخته ببین من لاغرم فقط شکمم بزرگ زیاد غذا نمیخورم روزی هزار کالری ولی شکمم داره بزرگ و بزرگتر میشه در یک ماه زیر شکمم هشت سانت بیشتر شده خیلی غیر طبیعی به نظرت علتش چیه
قلب؛شکننده عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 3713 دور از جونت خاهر ورزش کن اگه کمردرد نداری حلقه بزن دیگه انگیزه ندارم...بی حوصله هستم..کشش ندارم آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...
دلوین10 عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 12901 منم فقط شکم دارم ...غذامم کمه قندوشکر کم میخورم ولی تحرکم کمهباقد ۱۶۰ وزن ۶۲ یا ۶۰ متغیره چهارشونه ا ... مثل من تازه من وزنم ۵۴ ولی شکمم بزرگ
نسیم1375هستمy عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 21474 بعدشم باید مزاجتو درست کنی و اصلاح سبک کنی یکی ب خودم بگه 😏 دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8547 ببین من لاغرم فقط شکمم بزرگ زیاد غذا نمیخورم روزی هزار کالری ولی شکمم داره بزرگ و بزرگتر میشه در یک ... عزیزدلم اول هورموناتو چت کن خصوصن تیروئید و تستوسترون بعد اینکه چاقی موضعی شکم بخاطر کربوهیدرات زیاده مثلن برنج و نون و سیب زمینی و .. شما سعی کن مصرف پروتئین و ببری بالا و کربوهیدرات زیاد نخورینکته بعد اینکه چاقی شکم و پهلو بدون ورزش اصن اوکی نمیشه حتمن باید ورزش کنی پیلاتس برا آب کردن شکم و پهلو فوقالعادس بعد چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8547 مثل من تازه من وزنم ۵۴ ولی شکمم بزرگ من ۵۶ کیلوام تقریبن هم وزنیم چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
دلوین10 عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 12901 عزیزدلم اول هورموناتو چت کن خصوصن تیروئید و تستوسترون بعد اینکه چاقی موضعی شکم بخاطر کربوهیدرات زیاد ... برای چک کردن هورمون برم دکتر داخلی؟ نمیتونم برنج و کامل حذف کنم ده قاشق میخورم وگرنه از گرسنگی میمیرم من خیلی باشگاه رفتم ولی شکم کوچک نشد
صدای_باد عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 12963 من امشب مزوتراپی شکم انجام دادم ده روز دیگه منو ریپلای کن و ازم نتیجه رو بپرس اگر نتیجه گرفتم شما ه ... لطفا منم صدا کن اگه تاپیک زدی
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8547 برای چک کردن هورمون برم دکتر داخلی؟ نمیتونم برنج و کامل حذف کنم ده قاشق میخورم وگرنه از گرسنگی میمیر ... خب نباید گرسنه بشی اصن با پروتئین سیر کن خودتوحتمن از باشگاه میومدی میشستی قشنگ غذا میخوردی😂😂 چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8547 دور کمر و زیر شکمت چنده دور کمر ۶۹ ۷۰ زیر شکم و نمیدونم ولی ساعت شنیم قطعا بیشتر از دور کمرمه چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
دلوین10 عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 12901 خب نباید گرسنه بشی اصن با پروتئین سیر کن خودتوحتمن از باشگاه میومدی میشستی قشنگ غذا میخوردی😂😂 نه اتفاقا رعایت می کردم رژیمش رو همه جام خوبه فقط شکم لعنتی رو دارم ورزش شکم هم زیاد بهم میداد ولی فایده نداشت
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8547 نه اتفاقا رعایت می کردم رژیمش رو همه جام خوبه فقط شکم لعنتی رو دارم ورزش شکم هم زیاد بهم میداد ولی ف ... چراا اخه باید جواب میداد اینجوری🤕 چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
دلوین10 عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 12901 دور کمر ۶۹ ۷۰ زیر شکم و نمیدونم ولی ساعت شنیم قطعا بیشتر از دور کمرمه الان دور کمر من شده ۷۸ قبلا دور کمرم ۶۵ بود 😭😭😭 در کمتر از یکسال اینطوری شدم