2777
2789
عنوان

شکم چاق و گنده

| مشاهده متن کامل بحث + 6971 بازدید | 186 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح ها ناشتا دو لیوان آب ولرم بخور در طول روز هم همینطور، غذا رو خیلی آروم بجو،استرس نداشته باش شبا زود بخواب زود بیدار شو مثلا الان نباید بیدار باشی شیرینی جات هم اصلااا نخور ورزش هوازی انجام بده همین نکات کوچیک باعث لاغری میشن 

خیلی سختهههههههه 

لامصب 

کم کاری تیروییدم دارم 

الان بیست روزه نان و برنج طبق رژیم دکتر حذف کردم و ورزش دارم

انگار لاکپشتی پیش می‌ره کم شدن 

بعضی وقتا می‌خوام گریه کنم و می‌خوام همه دوناتا شیرینارو بخورم 🥲

ورزش میکنم 

گاهی پیاده روی میرم 

کم بشم هم باید مدارا کنم وگرنه بدتر میشم 

چقدر اضافه داری چندسالته 

من ۶کیلو ۳۸

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
نه برنمیگردن اونا هم مثل بای پسیا نمیتونن پر خوری کننچون شکمشون کشیده شده پر خوری نمیتونن بکنن خیلی ...

برمیگرده تو اشناها دیدم شکمش عمل کرده برگشته حتی خود دکتر هم میگه رعایت نکنی برمیگرده

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
تلاش کردم نشد دیگه گفتم ولش کن بابا دنیا دو روزه

گن بپوش

گن های لاغری 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

هیچ ترسی نداره اصلاالان عین عمل دماغه همه میکنن

یعنی چی ترس نداره کحا مث عمل دماغه . اگه سزارین کرده باشی دردش په برابر اون اینقدر بعدش ضیف میشی که دایم مریضی . خطر امبولی و مرگ هم به کنار 

خودم یه بار خواب دیدم عمل کردم تو خواب عاشق اندام خودم شدم ولی تو بیداری تنم میلرزه

هیچ کاری نکن بذار بمونه راحت باش

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

از آدمای چاق و تنبل متنفرم

اونا هم از تو😔

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.