2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خمیر پیتزا تخم مرغ میخواد؟

من چون به پسرم از این غذا میدم سعی میکنم مواد مغذی توش بگنجونم. دستور اصلیش این نبود. من تغییر دادم و از نتیجه راضی هستیم. دستورهای دیگه ای هم هستن که خیلی خوب میشن ولی تخم مرغ نمیخواد.

عزیز جان ی سوال این مقدار برای چند نفر مناسب ؟من با ۴۵۰ گرم آرد دوتا پیتزا بزرگ درست میکنم

هر ظرف برای سه نفر خوش خوراک یا چهار نفر با خوراک عادی. هر دستور خمیر که ۴/۵ پیمونه آرد داره دو تا ظرف با خمیر کلفت میشه و سه تا خمیر نازک. امروز من یک و نیم برابر دستور خمیر درست کردم.

پنیرای خوب و با کیفیتی استفاده کردی حتی در دستور پختم به کیفیت مواد اولیه دقت کردی میشه گفت ی پیتزای ...

آره چون به پسرم از این غذا میدم سعی میکنم مواد مغذی توش باشه.

امتحان میکنم بنظرم خوبه میشه من زردچوبه دوست دارم تودم تو غذاها زیاد میزنم

خیلی نزن. من نصف قاشق چایخوری میزنم فقط برای رنگش. اگه بوی زردچوبه داشته باشه همسرم نمیخوره.

منم برام سالم بودن مهمه سعی کن آرد سبوسدار استفاده کنی مقوی ترم میشه

آرد سبوسدار در موردش اختلاف نظر زیاده. با این که من آرد ارگانیک استفاده میکنم ولی آرد سبوسدار نمیخرم. البته این دستور خمیر اگه با آرد سبوسدار باشه نتیجه این نمیشه.