2789
عنوان

مردکورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 114 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین ادم نظرشو براساس تجربه هاش میده...تو تجربه خوبی نداشتی نباید تعمیم بدی ب همع چیز...فقط کافیه تو انتخاب هات دقت کنی....

من لر هستم و همیشه دوس داستم با یک فرهنگ شبیه ب خودم ازدواج کنم....

معیارهامون مثل هم بود و تا ۵سال دوست بودیم و وقتی کامه همو شناختیم ازدواج کردبم...اگرم فرداروزی دچار مسکل بشیم هیجوقت نمیگم کوردا بد هستن...میگم خودمون نتونستیم مسکلمون رو حل کنیم...یا میگم انتخابم اشتباه بوده 

نزار تجربه های شخصی دیدگاه استباهی رو بوجود بیاره 

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

من بااینکه دخترام از سمت پدر کوردن و از الان هم اقوامشون ریز میگن برای پسرامون درنظرشون داریم،چون دخترات عین خودت ساکت و مظلومن😑،رک به شوهرم گفتم به هرررر قومیتی میدمشون بغیر از قوم شما. دوس دارم با شمالی ها وصلت کنن🫠♥️یا شیرازی ها

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من اصلا و ابدا ازدواج با غیر هم قومیت رو توصیه نمیکنم

غیر همشهری هم مگر این که از خیلی نظرا هم تراز باشین،مثلا دوتاتون مال شهرای بزرگ باشین

در غیر این صورت اصلا و ابدا

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

سمت شوهر من از لک ها خوب نمیگن و میگن خیلی روحیه جنگ طلبی دارن و مدام اسلحه میکشن رو هم.البته خودشون ...

کلاس پسر من دوتا لک داشت،وسط سال هر دو رو اخراج کردن.مدرسه خصوصی. کل مدرسه از دستشون خون گریه میکردن.وسط سال پرونده هر دو رو دادن زیر بغلشون‌ 🫠🫠 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎