2789
عنوان

مردکورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 114 پست
سمت شوهر من از لک ها خوب نمیگن و میگن خیلی روحیه جنگ طلبی دارن و مدام اسلحه میکشن رو هم.البته خودشون ...

عجب....ما حتی تو خانوادمون تاحالا بحث نداستیم....البته فرهنگ و سواد خانوادگی مهمه....معمولا خانواده های بی سواد این‌مشکلات هست

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

به جرأت میتونم بگم که کوردا ارزشی که بقیه به زنشون قائل میشن رو قائل نمیشن،مرد سالارن و دوس دارن زن خیلی تلاشگر و  کاری باشه.دور و ور من خیلییی خیلی کورد هست

همشون زنشون با اینکه خیلی ازشون کوچیک تره،اماا خیلی مسن تر دیده میشه چون من با چن موردشون حرف زدم میگن انقد کار میکنیم که زود تر میافتیم .آخرشم مردامون میگن چیکار کردی ،زن فلانی رو ببین چقد کار میکنه

البته که خوباشم هست نمیشه انکار کرد

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شماچطورازدواج کردی،من هرموردی سمتم اومده متاسفانه ازدواجی هم نبودن

من متاسفانه سنتی ...شناختمون کامل نبود...وسط دوران عقد دیدیم چه ادم های بیخودی هستند😭😭😭ولی دیگه دیر بود..پدر من و مادر و داداشام اجازه ندادن این راهو برگردم....

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
لطفایکی بهم جواب درس وحسابی بده من راهنمایی خواستم ازتون

واستا منکه سالهاس عروسشونم از خصوصیات خوب و بدشون بهت بگم.مهمان نواز اهل دید و بازدید اهل شوخی و شلوغی

ولی مرد سالارن، خسیسن ،محدودیت برای زن و دخترزیاد دارن، از پیشرفت زن بشدت بدشون میاد،هرچی زن داره رو مال خودشون میدونن و زن رو بی حق میدونن،زورگویی دارن.

همه اونایی که من دیدم همینطوری بودن حالا شاید گاهی استثنا هم داشته باشن

ببین کوردا فقط و فقط دنبال دختر مطیع میگردند اگه بهش احساس قدرت بدی عاشقت میشن و برا زن و زندگیشون ک ...

عجب ما که داخل کورداییم کوردیم چطور اینجور چیزی نمی‌بینیم مگه بردن مطیع بشن نخیر من که اینجور چیزی نه دیدم نه شنیدم این حرفها خیلی خنده داره ولا

البته بگم کوردای کرمانشاه خیلییی از کوردای کردستان بهترن....من‌با کورد کردستان اصاا نمیتونستم ازدواج کنم

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم