2789
عنوان

مردکورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 114 پست
دقیقابشدت هم مودی هستن اماازنظرظاهری جذابیت بالایی دارن مرداشون

افرررین.‌مودی هستند.‌چقدر دقیق گفتی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
انقدددد بدن؟🥲🥲🥲

این چ حرفیه! ما لک لرستانیم....همسرم کورد...همیشه میگه اگه ۵درصد هم ب خانوادت رفته باشی خداروشکر میکنم....

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شنیده بودم غریب پسندند اماانگاراشتباه بوده

چرا هم فرهنگ خودت درخواست نمیده؟

چیزی به اسم غریب پسند نداریم همه اقوام تعصبات و دلایل منطقی دارن که خودشون رو برتر میدونن. کردها و ترکها که زنهاشون هم قشنگن و این معیارم کنار میره. پس اگه تو شهر خودشون کسی رو مناسب ندیدن به احتمال زیاد یه مشکلی دارن. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دقیییقا خصوصیات همسر من.پس خیلی مودی داریم تو کوردا.منکه خسته شدم فقط ناچارم به ادامه

ی کاربر گفت کوردا خودشونم دختر به لک نمیدن،

سمت شماهم از لکا خوب نمیگن؟:)

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

این چ حرفیه! ما لک لرستانیم....همسرم کورد...همیشه میگه اگه ۵درصد هم ب خانوادت رفته باشی خداروشکر میک ...

🥲🥲بخدا منم شنیدم 

وگرنه که منم حس میکنم لک ها شدیدا ادمای مهمون نوازین:)

فقط یکم ظاهری خشنن:)))

لک کجایی لرستانید؟

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

ببین کوردا فقط و فقط دنبال دختر مطیع میگردند اگه بهش احساس قدرت بدی عاشقت میشن و برا زن و زندگیشون ک ...

دنبال موش مطیع میگردن نه انسان مطیع.میخوان که برا اب خوردنتم ازشون اجازه بگیری.هر چی هم داری زیر پاشون بریزی و دستتو کامل از داشته هات بشوری.من تنها شوهر خودمو نمیگم اقوام و حتی باباش

دنبال موش مطیع میگردن نه انسان مطیع.میخوان که برا اب خوردنتم ازشون اجازه بگیری.هر چی هم داری زیر پاش ...

من میفهمم چی میگی دقیققق

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎