2777
2789
عنوان

جامعه ما

122 بازدید | 16 پست

جامعه ما 

غم وغصه وناراحتی وکینه وبی فرهنگی و... رو میپسنده

وجذب میکنه

اینجا وبیرون و همه جا همینه

چرا تحمل خوشبختی وخوشی دیدن رو نداریم؟

چرا شاد بودن انتخابمون نیست؟

چرا باید همیشه غم وغصه باشه؟

منِ نوعی زمانی خوشبختم که انتخابش کنم

اول باید انتخابش کنم👍 

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تا یکی تاپیک میزنه از خوشبختیش میگه کاربر ها تا ثابت نکنن بدبخته ول کن نیستن اینا برای یک عکس غذا و خرید فشار میخورن 

کانال روبیکا روزمرگی من و دوست عزیزم بهار۲۱۲۴⬅️ @bahar2124A خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ💚فمینیست♀️ /دوستدار محیط زیست و حیوانات 🌱/چند زبانه🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀: سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/تازی پرست ها/مذهبی های افراطی درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه مردی یا بهتره بگم نر و به خانم ها درخواست میدی تبریک میگم تو یک اوبی هستی:) حالا جرات داری بازم درخواست بده.وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست عاشق چشم و ابروتم یا تاییدت میکنم حتما پشت سرم چیز خوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم که یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

تا یکی تاپیک میزنه از خوشبختیش میگه کاربر ها تا ثابت نکنن بدبخته ول کن نیستن اینا برای یک عکس غذا و ...

باورم نمیشه خنده دو دیقه ای مارو نتونستن تحمل کنن

احساس خفگی گرفتم 

باورم نمیشه خنده دو دیقه ای مارو نتونستن تحمل کنناحساس خفگی گرفتم

من که دلم براشون میسوزه چون زندگی شادی ندارن

کانال روبیکا روزمرگی من و دوست عزیزم بهار۲۱۲۴⬅️ @bahar2124A خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ💚فمینیست♀️ /دوستدار محیط زیست و حیوانات 🌱/چند زبانه🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀: سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/تازی پرست ها/مذهبی های افراطی درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه مردی یا بهتره بگم نر و به خانم ها درخواست میدی تبریک میگم تو یک اوبی هستی:) حالا جرات داری بازم درخواست بده.وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست عاشق چشم و ابروتم یا تاییدت میکنم حتما پشت سرم چیز خوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم که یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

واقعا نی نی یار باید به کاربرای بی فرهنگ تذکر بده راحت توهین میکنند و جولان میدن متاسفانه من کاربر قدیمی بودم قدیما اکانت داشتم جو سایت واقعا بهتر بود انقدر  درگیری و بی احترامی نبود

29 درصد از سال 2026 گذشت و ما تو 28 درصد از سال 2026 اینترنت نداشتیم...

باورم نمیشه خنده دو دیقه ای مارو نتونستن تحمل کنناحساس خفگی گرفتم

دیدم تاپیکت ترکید به خدا به هر جا اینو بگی بهت پناهندگی میدن🤣

واقعا نی نی یار باید به کاربرای بی فرهنگ تذکر بده راحت توهین میکنند و جولان میدن متاسفانه من کاربر ق ...

تا از شادی میگی دلشون میخواد خرابش کنن

تا شوخی میکنی دلشون میخواد ضدحال بزنن

جالبه تهش یه امام رضا و... میچسبونن

متاسفم 

دیدم تاپیکت ترکید به خدا به هر جا اینو بگی بهت پناهندگی میدن🤣

نوشته بودم فاااان🤣

من یه لیوان ابم جرات ندارم کامل سربکشم چه برسه گناه کبیره🤣

تا از شادی میگی دلشون میخواد خرابش کننتا شوخی میکنی دلشون میخواد ضدحال بزننجالبه تهش یه امام رضا و.. ...

دقیقا اتفاقا اونا مذهبی واقعی نیستن اینطوری استفاده میکنند تا خودنمایی کنند و بگن ما خوبیم. من تاپیک زدم به اقایون که پرویی میکنند راه ندین یه کاربر میگه محله پایین زندگی میکنی حتما یا حتما سنگین نیستی... درصد شعور صفر😆

نوشته بودم فاااان🤣من یه لیوان ابم جرات ندارم کامل سربکشم چه برسه گناه کبیره🤣

من خودم با دوستام که زنگ میزنم مثلا میخایم بری بیزون کافه... 

میگم بریم فسق و فجور🤣 یا دنبال لهو و لعب بابا شوخیه 

من خودم با دوستام که زنگ میزنم مثلا میخایم بری بیزون کافه... میگم بریم فسق و فجور🤣 یا دنبال لهو و ل ...

وای دقیقا منظورم همین بود

کاربراهم حرفای قشنگی میزدن

اصلا پست ناجور نداشت تاپیک

نفهمیدم چیشد اونم دوبار ترکوندن

2790
2778
2791
2779
2792