2777
2789
عنوان

حالم بده شیمی 17 می شم چیکار کنم

216 بازدید | 16 پست

وای از همچی خسته ام 

کاش هیچوقت بدنیا نمیومدم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه فیزیک رو چی میگی /=

فیزیک نهایی نبود

یازدهمم ۶ تاش نهاییه

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

😐😐😐😐حالا انگار آسمون به زمین رسیده که میگه نمیخواستم به دنیا بیام

عادت ندارم به همچین نمره ای

و اینکه این نهاییا مارو دیوونه کردن 

خانواده هم از یه طرف تحت فشار میزارن

خودمم عذاب وجدان دارم

ببین مشکل کارت کجاست

هرچی بوده نمیتونم به عقب برگردم

مگه کمه۱۷

۱۷ برای نهاییا خوبه؟

فک کنم قراره بهم تراز خوبی ندا

فیزیک نهایی نبودیازدهمم ۶ تاش نهاییه

برای نمره هیچ وقت غصه نخور .. من همین راه رو چند سال پیش رفتم و الان دچار کلی مریضی شدم سر غصه خوردن واسه چیزای مسخره ... آدمی که سلامتیش رو از دست بده میفهمه نه درس مهم بوده نه نمره نه پول و ...

فقط بدن سالم  و روح سالم مهمه همین .

هرچی بوده نمیتونم به عقب برگردم

اره ولی راه جلوتو هموار میکنه مگه یازدهم نیستی خب سال بعد میتونی ترمیم کنی دلداریت نمیدم که خوبه فلانه نه خوب نیست ولی هنوزم خیلی جای رشد داری نگران نباش فقط تلاشتو بیشتر کن 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
برای نمره هیچ وقت غصه نخور .. من همین راه رو چند سال پیش رفتم و الان دچار کلی مریضی شدم سر غصه خوردن ...

اره میدونم

شما به هدفتون رسیدید؟

اره ولی راه جلوتو هموار میکنه مگه یازدهم نیستی خب سال بعد میتونی ترمیم کنی دلداریت نمیدم که خوبه فلا ...

کاش بتونم سال دیگه جبران کنم 

تو چندمی

اره میدونمشما به هدفتون رسیدید؟

نه عزیزم. منم مثل شما بودم برای نمره ۱۸ و ۱۹ گریه میکردم که چرا ۲۰ نشدم. معدل دیپلم ۱۹ شد ولی مسائلی تو زندگیم پیش اومد که نتونستم واسه دانشگاه خوب بخونم و بعدشم در اثر استرس های مداوم و وسواس فکری و .. مریض شدم .