2777
2789
عنوان

الهه‌ی ناز

1005 بازدید | 87 پست

اومدم یه آگاهی به هموطنان عزیز بدم

الهه سوار اسنپ نشده بود انقدر شایعه پخش نکنید، اگر سوار اسنپ شده بود به سرعت پیدا می‌شد.

بعد کسانی که میان میگن اسنپ رو جمع کنید عزیزان درسته اسنپ کارشکنی‌ زیادی میکنه (الهه و اسنپ هیچ ربطی بهم ندارن) ولی خب بالاخره... مثلا آدم سابقه دار میگیرن یا میگن لغو کن کمیسیون ندیم..

ولی خیلی آدمای باشرف دارن ازش نون در میارن پس درست اعتراض کنین.

بعدشم عکس جسد الهه پخش شده بنظرتون واقعیه؟ من حس میکنم دروغه چون نه قیافش معلومه نه هیچی بعدشم آدم که ۱۰ روزه استخون نمیشه 💔

بنظرتون راسته هدف بهمن فرزانه گوشی نبوده و تجاوز بوده؟

اینا واقعا برام سوال بود خواستم نظرتون رو بدونم! همین!

نمی دونم خدا اخر و عاقبت همه مون و بخیر کنه فقط 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای من اون فیلم و دیدم الان دوباره یادم اومد خیلیییییی بد بود ....‌ نگاه نکنین 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

بهمن فرزانه راننده اسنپ بوده و پلیس اگاهی تایید کرده شما چرا میگی نبوده؟؟؟؟ اینکه سوار اسنپ شده تایید شده و بله پزشک قانونی هم گفته اثار تجاوز وحشیانه

و‌جسد هم خودش بود  ادم اگر تو نور باشه ۵ روزه استخون میشه 

ما هم مث شما دوس نداشتیم همچین کابوسایی واقعی باشه ولی واقعیت همینه

وای من اون فیلم و دیدم الان دوباره یادم اومد خیلیییییی بد بود ....‌ نگاه نکنین 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بنظرم فیلمش الکیه

اولا آدم ۱۰ روزه پاش استخون نمیشه

دوما هیچ چیزی ازش مشخص نیست بگیم خودشه

واقعی بود

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖