2777
2789
عنوان

الهه‌ی ناز

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهمن فرزانه راننده اسنپ بوده و پلیس اگاهی تایید کرده شما چرا میگی نبوده؟؟؟؟ اینکه سوار اسنپ شده تایی ...

اتفاقا پلیس همون روزا گفت استعلام گرفتیم منفی بود. و اینکه پلیس نگفته تو اسنپه‌ مردم دارن میگن. درسته تو اسنپ ولی الهه سوار اسنپ نشده.

و اتفاقا پزشکی قانونی اومده آثار تجاوز رو تکذیب کرده و به خانواده مقتول مصاحبه کردن عموش گفته هیچ آزار و اذیتی نکردنش

چرا تو و بالاییت دوتا حرف متفاوت میزنین

چون هر کس حرفی که شنیده  رو می‌زنه و کسی نمیدونه  دقیقا چی به چیه 

واسه همین اینقدر تناقض وجود داره 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

به نظر من هم جریان تجاوز بوده دختره از خودش دفاع کرده و مرده 

ولی اصلان به یارو نمی‌خورم که قاتل باشه چون اصلان بلد نیست که حرف بزنه هتا به نظر من که قاتل واقعی رو پیدا نکردن چون یه قاتل نمیتونه آنقدر خونسرد باشه چطوری پس این چند وقت راحت بین مردم گشته و خوابیده تازه عین آدم ادی زندگی میکرده انگار نه انگار که آدم ..کش.ته ولی اصلان فک میکنم این پرونده پیچیده هست و اصلان قضیه فقط گوشی نبود 

چون ببین یارو در طول روز که مسافر سوار می‌کرده بلاخره که تون همه آدم ۵۰ درصد اونا آیقون داشتن پس چرا این دخترو کشته یه جای قضیه میلنگه

بهمن فرزانه راننده اسنپ بوده و پلیس اگاهی تایید کرده شما چرا میگی نبوده؟؟؟؟ اینکه سوار اسنپ شده تایی ...

پایینیت گفت ک از تو هم بپرسم که

چرا تو و پایینی دوتا حرف متفاوت میرنین

لایک نکن

اتفاقا پلیس همون روزا گفت استعلام گرفتیم منفی بود. و اینکه پلیس نگفته تو اسنپه‌ مردم دارن میگن. درست ...

الله علم کسی که اینقدر بشرفه دختر مردم تو بیابون رها بکنه بهش میاد دست درازی هم کرده باشه طرف روانی بوده دیگه 

اتفاقا پلیس همون روزا گفت استعلام گرفتیم منفی بود. و اینکه پلیس نگفته تو اسنپه‌ مردم دارن میگن. درست ...

نه عزیز پزشک قانونی گفت تجاوز بوده قشنگ خانواده الهه هم گفتن  کاملا واضحه داستان سر گوشی نبوده تمامی سایتای خبر معتبر اینای کع گفتمو تایید کرده بودن

ویدیو هم درست بود من پدر بزرگم الزایمر داشت وقتی کم شد تو بیایونا بود بعده ۵،۷ روز پیداش کردم استخون شده بود پزشک قانونی گفت چون توی هوای ازاد بوده اینجوری شده