2777
2789
عنوان

الهه‌ی ناز

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 87 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظر من هم جریان تجاوز بوده دختره از خودش دفاع کرده و مرده ولی اصلان به یارو نمی‌خورم که قاتل باشه ...

بنظرم خواسته بهش تجاوز کنه دختره مقاومت کرده اینطوری شده

ولس خونسرد نیستا، قیافش واقعا به آدمای هیز و کثیف میخوره واقعا برو پیجشو‌ ببین تو ماشین داره رانندگی میکنه وای شبیه شیطانه‌

بنظرتون یعنی چی قاتل واقعی پیدا نشد؟

بهمن فرزانه راننده ی اسنپ بوده...یکی هم اتفاقاً گفته بود که همین بهمن فرزانه رو تو اسنپ دیده و به اون زن گفته بود پایان سفر رو بزن،،اسکرین شات از اون عکسش هم که تو اسنپ ثبت شده داده بود و...ولی این که الهه به عنوان اسنپ سوار شده یا نه مشخص نیست‌.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

بنظرم خواسته بهش تجاوز کنه دختره مقاومت کرده اینطوری شدهولس خونسرد نیستا، قیافش واقعا به آدمای هیز و ...

من که دستم می لرزه فیلماشو میبینم کثافت به یه بخش بازجوییش پخش شده میگه من گوشیشو نمی‌خواستم کشتمش چون بی حیا بود گناهکار عجب بی پدر. و مادری 

دقیقا آفرین یارو اصلان تو یه دنیای دیگه هست نمیتونه جواب بده بگو تویی که دختر و کشتی پس چرا گوشیش رو نگرفتی پرتش نکردی از ماشین بیرون چرا پس کشتیش ولی اصلان به یارو خیلی نمیخوره که قاتل باشه این رو جای قاتل جا زدن که فقط ملت شورش نکنن تو خیابونا چون همه ی مردم دختررو استوری کرده بودن فقط میخواستن اوضاع بخوابه