2777
2789
عنوان

الهه‌ی ناز

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 87 پست
نه عزیز پزشک قانونی گفت تجاوز بوده قشنگ خانواده الهه هم گفتن کاملا واضحه داستان سر گوشی نبوده تمامی ...

پزشکی قانونی هنوز خبر رسمی منتشر نکرده

من امشب تو اکسپلور فیلم عموی الهه رو دیدم گفت هیچ کاریش نداشته

بنظرم دارن مردم رو گول میزنن من مطمئنم بهش دست درازی گرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خیر عزیزم کاملا بیدارم شما اذیتی اشکال نداره

اعلام کردن با اسنپ بوده ولی تجاوزی در کار نبوده اون بدبخت که ناکام شد تورو به حضرت عباس دیگه آبروشو نبرید گناه داره یه آبرویی اون داره یه آبروی خودتون اگه تجاوزی نبوده چجوری میتونید این دنیا و اون دنیا جواب بدید بسه به فرض که بوده که نبوده الآن از آبرو بردن این طفلک چی نصیب یسریاتون میشه فرض کنید که ینفر شما رو دزدیده وبهتون تجاوز نشده اگه مدام پخش کنن که به فلان دختر تجاوز شده چه حس وحالی بهتون دست میده توروخدا بسه دیگه...استارتر منظورم با شما نیست

اللهم عجل الولیک الفرج💚
من که دستم می لرزه فیلماشو میبینم کثافت به یه بخش بازجوییش پخش شده میگه من گوشیشو نمی‌خواستم کشتمش چ ...

من فیلم باز جوییشو‌ دیدم بخدا نفهمیدم چی میگه

انقد لهجه داره و تند و بد حرف میزنه که واقعا نمیفهمم چی میگه

پزشکی قانونی هنوز خبر رسمی منتشر نکردهمن امشب تو اکسپلور فیلم عموی الهه رو دیدم گفت هیچ کاریش نداشته ...

ببین چرا من تو یکی از این سایتای ایران دیدم

اینای که میزارن تو اینستا رو باور نکن چون داستان سر گوشی نبوده‌ تو خودتم دختری تو این داستانا شاخکات فعال میشه که قضیه مشکوک میزنه واضحه درگیزی بخاطر‌ دست درازی بوده...:) روز بعد پیدا کردن جسد پزشک قانونی تایید کرد که بهش تجاوز شده و اثار دست درازی دیده شده 

بنظرم خواسته بهش تجاوز کنه دختره مقاومت کرده اینطوری شدهولس خونسرد نیستا، قیافش واقعا به آدمای هیز و ...

آره از قیافش که شیطان بودن و نیز بودن خیل می‌باره ولی خب چی بگم والا آخه بگو دختر چرا سوار اون ماشین شدی مگه پدر یا برادر نداری اون وقت شب بیان دنبالت ولی انگاری خودشم کم عقل بوده اون ساعت تو میدان آزادی سوار ماشین شده بره تا اسلامشهر

خود میدان آزادی تو روزش امنیت نداره چه برسه به شب به خدا من یک سال پیش تو روز تو میدان آزادی گوشیم رو موتوری زد خودم قرغ زمین شده بودم کل صورتم خونی شده بود بعدش گوشیم هم پیدا نشد دزد هم پیدا نشد

دقیقا آفرین یارو اصلان تو یه دنیای دیگه هست نمیتونه جواب بده بگو تویی که دختر و کشتی پس چرا گوشیش رو ...

این چه حرفیه مگه به قیافه هست که طرف ادمکشه یا ادمکش نیست یه حرفایی میگید 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
اعلام کردن با اسنپ بوده ولی تجاوزی در کار نبوده اون بدبخت که ناکام شد تورو به حضرت عباس دیگه آبروشو ...

درسته عزیزم

ولی.‌‌.. مردم دوست دارن حقیقت رو بدونن نمیتونیم قانعشون‌ کنیم قضیه پیچیدس‌ باید یکی بیاد خبر رسمی پخش کنه همه چی تموم شه

اونوقت مرده چرا نمیاد حقیقتو‌ نمیگه؟ مگه الکیه؟

والا چی بگم هرچیزی از این دو..لت ساخته هست و زاعت آدم هارو نمیشه تعغیر داد که الان ما هرچقدر فک کنیم ببینم چی شده اون دختر مرده اون همه چیز رو دیده و می‌دونه چه اتفاقی واسش افتاده دلم خیلی کباب شد واسش 

ولی بنظرم بجز گوشی دزدی تجاوز هم بوده

اعلام کردن با اسنپ بوده ولی تجاوزی در کار نبوده اون بدبخت که ناکام شد تورو به حضرت عباس دیگه آبروشو ...

حق با شماست اما تجاوزی در کار بوده

این چیزی که شما میگید در رابطه با این موضوعات اشتباهه

ما خودمون همجنس همدیگه ایم قطعا وقتی همچین اتفاقی برای یک دختر برای یک‌زن بی گناه میوفته میفهمیم چی داره به سرمون میاد

خدانکه خدا نکنه که بخایم راجبش قضاوت کنیم به هیچ وجه هر انفاقیم افتاده تقصیر الهه نبوده

ولی این داستان مشکوکه و از این جهت وایرال شد چون کلی‌ خبرای متناقض نما وجود داره