2777
2789
عنوان

الهه‌ی ناز

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 87 پست
ببین چرا من تو یکی از این سایتای ایران دیدماینای که میزارن تو اینستا رو باور نکن چون داستان سر گوشی ...

عریزم بخدا همین الان تو گوگل سرچ میکنم هیچ سایتی از تجاوز نگفته، حتی قوه قضائیه تجاوز رو رد کرده

من خودم میگم سر گوشی نبوده من میگم اخبار  رسمی دروغه

اونی که تو اینستا دیدم خود عموش بود

انگار میخوان به همه بگن سر گوشی بوده خدا میدونا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این چه حرفیه مگه به قیافه هست که طرف ادمکشه یا ادمکش نیست یه حرفایی میگید

چی بگم والا..کاش خودش زنده بود و واقعیت رو میگفت که آنقدر مردم قضاوت نکنن 

و اصلان هم به قیافه ربط نداره به زات آدم بستگی داره

عریزم بخدا همین الان تو گوگل سرچ میکنم هیچ سایتی از تجاوز نگفته، حتی قوه قضائیه تجاوز رو رد کردهمن خ ...

نمیدونم والا چی بگم روز دوم همه جا حرف از اون اتفاق بود میکفتن تایید شده

کلا یک اسپری فلفل همیشه بزارین داخل کیف تون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

آره از قیافش که شیطان بودن و نیز بودن خیل می‌باره ولی خب چی بگم والا آخه بگو دختر چرا سوار اون ماشین ...

اون روز مرخصی گرفته سوار اسنپ بشه بره خونه از برادر معلولش مراقبت کنه......

درسته عزیزمولی.‌‌.. مردم دوست دارن حقیقت رو بدونن نمیتونیم قانعشون‌ کنیم قضیه پیچیدس‌ باید یکی بیاد ...

من امشب تمام فیلمها مصاحبه هاشو دیدم طفلک مادرش ...

پلیس اعلام کرد که قصد شومی داشته ولی با مقاومت الهه روبرو میشه که با چن تا ضربه میزنه به سینه وقفسه ی سینه و درگیر میشن کثافت میکشش دیگه

اللهم عجل الولیک الفرج💚
دختر مجبور بوده بره کار کنه کف دست بو نکرده بود که:(

ایشالا خدا به داد ههمون برسه و از این به بعد یه خورده تو کشورمون امنیت داشته باشیم  چرا باید همچین اتفاقی واسه یه دختر پاک و زحمت کش بیوفته و داغش رو دل مادرش و پدرش بمونه خدابیامرزدش