2821
2789
عنوان

زندگیم سوخت

437 بازدید | 36 پست

سلام وقت بخیر .من یه پسری ام که یک سال  از سربازی اومدم ۲6 سالمه . تازه هم رفتم سرکار با یه درآمد معمولی . کلی ام دنبال کار گشتم تا بتونم کار پیدا کنم . پارتی ام نداشتم که سرکار خوبی برم. حرفم اینه منی که هیچ پشتوانه مالی ندارم و پدرم کارگر بوده . چقدر باید کار کنم بتونم حتی یه ماشین معمولی داشته باشم؟ کاری ام ندارم الان شاید یکی بگه وضع همه جوان ها همینه . من کاری ندارم .شاید مشکل من مشکل خیلی ها باشه ولی خب خودم رو دارم می‌سنجم . چون هرکس یه استانه تحملی داره و نمیشه برای همه یه نسخه پیچید. نه تا حالا رابطه عاطفی و عاشقانه داشتم نه تا حالا ماشین زیر پام بوده نه کسی حمایتم کرده . از کودکی همش تو فقر و نداری بودم . الانم بزرگ شدم میبینم همه دوستام ماشین زیر پاشونه در آستانه ازدواجن و همش در حال سفرن ولی من هیچ. اونا حداقل خانواده شون یه ماشین یا یه سرمایه ای بهشون دادن . پس کی قرار نوبت من شه؟ منم بتونم دست کسی که دوسش دارم بگیرم !بتونم حداقل ی رابطه خوب تجربه کنم.  آخه چقدر باید کار کنم؟ که بتونم یه زندگی تشکیل بدم؟ مگه من بنده خدا نیستم؟ همه دوستام آخر هفته ها مسافرت و شمال میرن با عشقشون .ولی من چقدر باید کار کنم تا بتونم حداقل یکی داشته باشم؟ . تا چهل سالگی هم نمیتونم زندگی تشکیل بدم .از وجود و بودن خودم بیزارم . احساس بدبختی میکنم و اصن سوالم اینه چرا من زندم؟ پس کی تموم میشه ؟ همه دوستام خانواده حداقل یه ماشین بهشون دادن و حداقل های زندگی رو دارن .خانوادم من حتی تو مایحتاج زندگی هم مونده . یخچالمون خالیه اون سری حقوق گرفتم رفتم یه مقدار خرید کردم.

هیچی نداریم. پدر مادر هم میگن ما نمیتونیم کاری کنیم. کدوم دختر به من نگاه میکنه اونم دخترای این دوره زمونه. از دیشب تا الان نخوابیدم. قیمت خونه خیلی رفته بالا اصن حتی اجازه هم نمیشه کرد. دوئست دارم منم عین همه زندگی کنم ولی اینجوری نمیتونم. از بودن خودم بیزارم.

هرچیزی به نظرم یه سنی داره . ادم تو سن من دوست داره روابط و عاشقانه هاشو تجربه کنه وقتی بشه 40 سالم دیگه حوصله خودمم ندارم. ببخشید بابت این تاپیک . فقط دعا کنید وجود نحس من از این دنیا پاک بشه. چه فایده حتی تو ابتدایی ترین نقطه زندگیم موندم. 

یادم یکی بهم گفت یه روزی همه قرار نیست خوب زندگی کنن .شاید قسمت ما هم اینه... همه قرار نیست خوب زندگی کنن .چرا زندگی برای من تموم نمیشه ؟ خسته شدم تورو خدا سرزنش نکنید..خسته شدم بس دوییدم . 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اول بدون که زندگی عادلانه نیست خب دوم اینکه باید از یه جایی شروع کنی تو شروع کن به کار کردن همونجا فرصت ها ممکنه پیش بیاد بعد از یه ماشین دست دوم شاید بتونی از محل کارت وام بگیری ازدواج هم میتونی یکی هم سطح مالی خودت که شرایط رو بپذیره انتخاب کنی با هم رشد کنی ایده آل گرا نباش که مثلا همین الان ماشین خارجی بیاد زیر پات و بری گرونترین کافه و با یه دختر داف قرار بزاری اینها به مرور ایجاد میشه

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

اگ کسی عاشقت بشه پول به چشمش نمیاد

دومابرادرشوهر من همسن شماست تو دوسال کارگری ارماتور قالب کارکرد زمین و ماشین خرید بعدشم وام گرفت و ساخت ولی سختی کشید چندین ماه سر کار بود خونه نمیومد

هموطن دعا نمیکنم که وجود( پاک) شما از این دنیا پاک بشه... امیدوارم که باعث و ب ان ی و مشوقین این اوضاع مملکت وجود نحسشون از سر این سرزمین پاک بشه....

چون بُت‌کده‌ی کهنه به نزدیکی کعبه    گویا که خدا خواسته آباد نباشیم❤️‍🩹

سلام برادرم 

راستش متن تاپیکتو که داشتم میخوندم یه لحظه حس کردم خودم نوشتم 

منم شرایطم مثه شماست 

۲۲شالمه 

دانشجوام 

میرم دانشگاه همههههه دوستام ماشین دارن ولی من نه 

پدرم حتی ماشینشو نمیده دستم تا سر کوچه برم 

۲، ۳بار احتیاج داشتم به ماشین ، بهش گفتم رومو انداخت زمین 

دیگه نگفتم 

۱۰۰۰بار با خودم کلنجار رفتم بهش بگم نتونستم 

حس غریبگی دارم باهاشون

انقد پیاده و با اتوبوس رفتم فلج شدم دیگه 

تاخالا با پسری دوست نبودم و نیستم 

الان یه ماه با خودم درگیرم ، موندم به بابام یگم برام لپتاب بخره یا نه 

چون ترم آخر کارشناسی هستم 

ارشد برم حتما نیاز دارم 

چقدر درس خوندی؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

آمار میکه نصف مردم کشور ماشین شخصی ندارن تمیخوام بگم طبیعیه و خوبه که اینجوریه اما منظورم اینه که میتونی دختر هم رده خودت پیدا کنی مه خیلی هم هستن ما تو فامیل زیاد داریم بذون ماشین  و خونه ازدواح کردن سعی کن دو شیفت کار کنی پول رو پول بذاری و تلاش کنی پاسه خودت هدف بذار انشاالله هدا کنکت کنه

2790
2823
2791
2779
2792