2777
2789
عنوان

زندگیم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 36 پست

اگه دوست داری تشکیل خانواده بدی یکی که وضع مالی خانوادش مثل خودتونه و دختر با درکی هست ازدواج کن چون ازدواج باعث رزق و روزی میشه و کم کم با همدیگه زندگیتونو میسازین اولش سخت هست ولی کم کم همچی درست میشه

داشتن ی همدم تو زندگی خیلی خوبه

همسرمن وقتی اومد خواستگاریم ۲۴سال داشت و فقط ی ماشین داشت که به اسم باباش بود و واقعا هیچ توقعی ازش نداشتم تو این دورو زمونه کم کم کار کرد منم درکش کردم یکم طلا داشتم فروختیم همسرم وام برداشت خیلی زحمت کشید و بهش افتخارمیکنم 

الانم خونه خریدیم سه ساله هم عقدیم 

زندگی سخت هست و براهمه همینجوره با شرایط کنار بیا و بهترین زندگی رو بساز

مثل برادرم دونستمتون گفتم نظری بدم شاید کمکت کرد موفق باشی

خب کارم میکردم چون درسم خوب بود درس خوندم رتبه 800 کنکور شدم

چرا پس انداز نداری

شما با این رتبه میتونی بری تو مراکز کنکور به عنوان مشاور برنامه ریزی کار کنی درآمد خیلی بالایی هم داره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی تو فقط ۲۶ سالته، چرا فک میکنی تا ۴۰ سالگی ام قراره تنها بمونی؟🥲

تو بدون پارتی، بدون سرمایه، بدون حمایت، با شکم گرسنه و یخچال خالی، ایستادی. کار پیدا کردی. تلاش کردی. بقیه با کمک ماشین بابا و سرمایه مامان رسیدن به جایی. تو اما با تن خودت، با قلبت، با مغز خسته‌ات داری ادامه میدی. این یعنی قوی بودن. حتی اگه احساس ضعف کنی.

زندگی ثابت نیست. مثل یه نموداره. الان تو نقطه پایینی‌شی. با ذره‌ذره جون کندن و ساختن، شاید کند باشه، شاید چندسال طول بکشه، ولی بالا میاد🩵

قرار نیست همه زندگی انچانی داشته باشن.  تو تلاش تو بکن و‌واجباتت رو انجام بده.  توکل بخدا انشاالله درست میشه.  ببین یه چیز میگم. دنیا همیشگی نیست. وکسی نمیدونه عمرش چقدره. خوب یابد. میگذره. وکوتاهه. میخوام بگم. درست م نشد. تموم که میشه؟ بالاخره این عمر تموم میشه. تلاش کن. اخرتتو بسازی. اونجا بااعمال اینجات ساخته میشه. چندصباحی مهمون این خاکیم  خوب زندگی ش کن. دور ازجون ت داداش خودم همه چیز داشت ولی عمرش ب دنیا نبود دامادی شم ندیدیم.  بروتاپیک های اولم. عکساش هست. اون همه وسایل ش. ماشین نو.  موتور نو.  همش موند و‌ خودش رفت.  دراصل نیومدیم بمونیم. اومدیم اخرتو بسازیم و بریم. تلاش کن اونجا سرگردون و بی منزل نباشی. اینجا که رو حصیر م بخوابی میگذره

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻