2789
عنوان

زندگیم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 36 پست
سلام برادرم راستش متن تاپیکتو که داشتم میخوندم یه لحظه حس کردم خودم نوشتم منم شرایطم مثه شماست ۲۲شال ...

ودرت اوضاع مالیش خوبه؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یکی از پسرای خانواده ما نه ماشین داره نه خونه با یکی هم سطح خودش ازدواج کرد رفتن خوابگاه دانشجویی زندگی میکنن.. تهرانم هستن.. چرا شما انقد ناامیدی؟ مگه همه ماشین دارن؟؟ والا بابای من تا من و داداشم بزرگ بودیم ماشین نداشت

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

خدا رو بحق حضرت علی اکبر قسم میدم. زندگی تو خودش برات بسازه. صلوات فرستادم🤲🏻💚هممون تو سختی هستیم. هرکسی سرنوشتی داره. ب این چیزا فکر‌نکن. فقط تلاش کن و بخدا توکل کن.  یه چیزم بهت میگم. حداقل یکسال امتحان ش کن. انشااللهنتیجه شو ببینی.  نماز اول وقت بخون و قنوت نمازت. ۴۰بار بگو الهم عجل لولیک الفرج.  انشاالله ب حق امام زمان. زندگی ت زیرو رو میشه.  یه بنده خدایی میگفت همین شرایطو داشته. ظرف یکسال. بایه خانوم ازدواج میکنه که انقدر پولدار بودن. بهش ماشین و‌خونه داده بودن و بالاشهر زندگی میکرد.  میگفته من هیچی نداشتم  ب برکت وجود امام زمان. همسر نجیب. خونه وماشین بدست اوردم. سر شغل ابرومند رفتم و زندگی م ساخته شد.  انشاالله خدا برای توهم میسازه.   کار خوبه خدا درست کنه.  سلطان محمود خر کیه.(کنایه ب اینکه. خانواده هاشون براشون تامین کردن)ازخدا بخواه برات درست کنه. ازته دل بخواه وهرگز ناامید نشو. صبرخدا زیاده

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

عرزشیا بیاید جوابشو بدید بقیه جاها که سه متر زبون دارید

این پسر راه رو اشتباه رفته

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خدا رو بحق حضرت علی اکبر قسم میدم. زندگی تو خودش برات بسازه. صلوات فرستادم🤲🏻💚هممون تو سختی هستیم. ...

کار ما از دعا گذشته . اگه به این حرفا بود تا الان باید اتفاقی میفتاد . خودم از بچه گی روضه خون  هیت ها بودم همیشه ولی انگار ما دیده نمیشیم . شما ی دعا بگو ما بخونیم تموم شیم

لیسانس دارم

فکر میکنم راه رو اشتباه رفتی

وقتی تو خانواده ضعیف به دنیا اومدی باید سریع وارد بازار کار میشدی و میرفتی سر کار حتی از نوجوانی این مدل اوضاعت بهتر بود

حالاهم آزمونهای استخدامی رو بده آن شالله موفق میشی