2777
2789
عنوان

اگه بگه اول مادرمو دوس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 47 پست
میدونم راس میگید ولی دست خودم نیس حساس شدم روش

میدونم منم سنم کم بود همچین سوالی می‌پرسیدم و از جوابش ناراحت میشدم بعدا بیخیال شدم دیدم بااینکه شوهرم میگف عاشق مادرشه ولیی از همه لحاظ بمن میرسه و اول با من مشورت می‌کنه بعد هزینه می‌کنه برا خانوادش پس قطعا منم دوست داره 

ن هنوز فکرم درگیر اون سواله، این سوالتونم ب مرور میپرسم ولی عمر و جوونیشو پای خانواده اش گذاشته

خوبه هوای خانواده رو داره برادر دلسوزیه 

ولی اخلاقش خوبه سختگیر نیست این اعتقاد رو هم داره که شما باید هوای خانوادتو داشته باشی 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم منم سنم کم بود همچین سوالی می‌پرسیدم و از جوابش ناراحت میشدم بعدا بیخیال شدم دیدم بااینکه شوه ...

آره اگه مشورت کنه خوبه .. امیدوارم اهل مشورت باشه شاید شما یه نظری بدید که بهتره .. اگه اهل من من کردن باشه و لجبازه سخته باهاش زندگی کنی

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

سوالی بود حرفاتون یا حس ششم؟🫢

سوالی بود 

فقط امیدوارم بله باشه

معمولا بچه آخریا مستقل تر و اجتماعی تر میشن .. و حاشیه شون کمتره 

خوبه هوای خانواده رو داره برادر دلسوزیه ولی اخلاقش خوبه سختگیر نیست این اعتقاد رو هم داره که شما بای ...

سختگیره نمیتونم زیاد جدی بهش فک کنم ولی حاضرم واسه تموم عمرم باهاش باشم

دوس داره چشم بگم🙁

ای بابا

باورت میشه من سرفوت مادرم دنبال داداشم میگشتم همش پیش خانواده زنش بود .. 

سختگیره نمیتونم زیاد جدی بهش فک کنم ولی حاضرم واسه تموم عمرم باهاش باشم

خوشبحالش کاش قدرتونو بدونه .. 

نمیدونم میدونه یا نه ولی من واقعا عاشقش هستم حسی ک ب هیشگی نداشتم تا حالا

واقعا خوشبحالش .. 

آبجی خوشبخت بشین و خدا هواتو داشته باشه بخاطر خوبیهات .. 

خواهر نداری ؟؟ 😉😉