jolbakehsakhreh مدیر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 3221 عنوان اگه بگه اول مادرمو دوس دارم | مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 47 پست چ حسی پیدا میکنین؟ازش پرسیدم کیو اول دوس داری گفت نمیتونم دروغ بگم اول مامانم بعد دوم و سوم رو هی پرسیدم نگفت آخرش گفت تو بعد گفت با اول و آخرش چیکار کاری مهم اینه تورو خیلی خیلی دوس دارم بجان مادرم سوالم مسخره بود بنظرتون حالا هی فکرم درگیر جواباشه 1404/03/18 | 22:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasii7999 عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 8973 میدونم راس میگید ولی دست خودم نیس حساس شدم روش میدونم منم سنم کم بود همچین سوالی میپرسیدم و از جوابش ناراحت میشدم بعدا بیخیال شدم دیدم بااینکه شوهرم میگف عاشق مادرشه ولیی از همه لحاظ بمن میرسه و اول با من مشورت میکنه بعد هزینه میکنه برا خانوادش پس قطعا منم دوست داره
fereshteh_mis عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2533 ن هنوز فکرم درگیر اون سواله، این سوالتونم ب مرور میپرسم ولی عمر و جوونیشو پای خانواده اش گذاشته خوبه هوای خانواده رو داره برادر دلسوزیه ولی اخلاقش خوبه سختگیر نیست این اعتقاد رو هم داره که شما باید هوای خانوادتو داشته باشی اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
fereshteh_mis عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2533 میدونم منم سنم کم بود همچین سوالی میپرسیدم و از جوابش ناراحت میشدم بعدا بیخیال شدم دیدم بااینکه شوه ... آره اگه مشورت کنه خوبه .. امیدوارم اهل مشورت باشه شاید شما یه نظری بدید که بهتره .. اگه اهل من من کردن باشه و لجبازه سخته باهاش زندگی کنی اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
jolbakehsakhreh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 3221 میدونم منم سنم کم بود همچین سوالی میپرسیدم و از جوابش ناراحت میشدم بعدا بیخیال شدم دیدم بااینکه شوه ... چقد قشنگ بمونید واسه هم 💜
jolbakehsakhreh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 3221 خوبه هوای خانواده رو داره برادر دلسوزیه ولی اخلاقش خوبه سختگیر نیست این اعتقاد رو هم داره که شما بای ... سوالی بود حرفاتون یا حس ششم؟🫢
jolbakehsakhreh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 3221 آره اگه مشورت کنه خوبه .. امیدوارم اهل مشورت باشه شاید شما یه نظری بدید که بهتره .. اگه اهل من من کر ... دوس داره چشم بگم🙁
fereshteh_mis عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2533 سوالی بود حرفاتون یا حس ششم؟🫢 سوالی بود فقط امیدوارم بله باشهمعمولا بچه آخریا مستقل تر و اجتماعی تر میشن .. و حاشیه شون کمتره اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
jolbakehsakhreh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 3221 خوبه هوای خانواده رو داره برادر دلسوزیه ولی اخلاقش خوبه سختگیر نیست این اعتقاد رو هم داره که شما بای ... سختگیره نمیتونم زیاد جدی بهش فک کنم ولی حاضرم واسه تموم عمرم باهاش باشم
fereshteh_mis عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2533 دوس داره چشم بگم🙁 ای باباباورت میشه من سرفوت مادرم دنبال داداشم میگشتم همش پیش خانواده زنش بود .. اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
fereshteh_mis عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2533 سختگیره نمیتونم زیاد جدی بهش فک کنم ولی حاضرم واسه تموم عمرم باهاش باشم خوشبحالش کاش قدرتونو بدونه .. اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
jolbakehsakhreh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 3221 ای باباباورت میشه من سرفوت مادرم دنبال داداشم میگشتم همش پیش خانواده زنش بود .. چ سخت عزیزم خدا مادرتونو رحمت کنه
jolbakehsakhreh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 3221 خوشبحالش کاش قدرتونو بدونه .. نمیدونم میدونه یا نه ولی من واقعا عاشقش هستم حسی ک ب هیشگی نداشتم تا حالا
fereshteh_mis عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2533 چ سخت عزیزم خدا مادرتونو رحمت کنه ممنون🌷🌼🌻⚘🌹🥀🌺 اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
fereshteh_mis عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2533 نمیدونم میدونه یا نه ولی من واقعا عاشقش هستم حسی ک ب هیشگی نداشتم تا حالا واقعا خوشبحالش .. آبجی خوشبخت بشین و خدا هواتو داشته باشه بخاطر خوبیهات .. خواهر نداری ؟؟ 😉😉 اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم