2777
2789
عنوان

اگه بگه اول مادرمو دوس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 47 پست

همه اینطورین؟؟فقط مهمه که مستقل باشه و باهم مشورت داشته باشین .. 

ما زنها هم بعد تولد بچه عاشق مادرمون میشیم ..

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشون میده اعتمادبه نفس نداری وداری مقایسه میکنی خودت رو

من اصلا از این سوالا تو زندگیم از شوهرم ک ده سال باهم بودیم نپرسیدم ،ایشونو خیلی دوس دارم خیلی سوال میپرسم ازش ولی اعتماد ب نفسم پایین نیس 

دوستیم اتفاقا گفتم دوستاتو ازمن بیشتر دوس داری گف ببین چیو یا چی مقایسه میکنی🤭

خب راست میگه

اصلا سوالت مشکل داره

جنس دوست داشتنها و علاقه فرق میکنه

نمیشه تو یه سبد گذاشتشون و اول دوم کرد

بجای این سوال اگر خواستی زمانی رابطتونو جدی کنی و ازدواج کنید ببین اولویتش چه فردیه

همسرش مادرش دوستاش

به چالش بکشش و تو موقعیتهای مختلف ببینش. اولویت همیشه باید همسرش باشه

الان نری این سوالو هم بپرسیااا صبر کن اگر رابطتون جدی شد تو موقعیتهای مختلف ببین

مستقله و کاری هس ولی ب خانواده اش خیلی میرسه

چند سالشه 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

خب راست میگهاصلا سوالت مشکل دارهجنس دوست داشتنها و علاقه فرق میکنهنمیشه تو یه سبد گذاشتشون و اول دوم ...

ن هنوز فکرم درگیر اون سواله، این سوالتونم ب مرور میپرسم ولی عمر و جوونیشو پای خانواده اش گذاشته

ن هنوز فکرم درگیر اون سواله، این سوالتونم ب مرور میپرسم ولی عمر و جوونیشو پای خانواده اش گذاشته

منم همسرم خیلی کارها برای خانوادش کرد و میکنه(الان با مشورت با من) چند سال که خانواده‌شو اداره میکرده رسما

اما اولویتش منم و خواسته‌های من از وقتی ازدواج کردیم و این مسئله برای من خیلی مهم بود

منم همسرم خیلی کارها برای خانوادش کرد و میکنه(الان با مشورت با من) چند سال که خانواده‌شو اداره میکرد ...

منم اوایل پرسیدم گفت اگه ازدواج کنم معلومه اولویتم همسرم و بچم میشه نمیدونم واقعا گفت یا بخاطر من