دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دین که پیشنیاز چیزی نیست ولی اون دوتا فک کنم پیشنیاز هست چارت رو نگاه کن برو به استاداش پیام بده ح ...
اره میدونم صحبت کردم یکیشون گفت باشه ولی یایت بستس نمیتونه کاری کنه منتظرم سایت بازشه اون واسه دین هم گفتم من درگیر مراسم بودم نشد کلاستون شرکت کنم بعدش گفت نه ب هیچ عنوان نمیشه میانترم بهت بدمو بهم صفر داد
حقوق یه کم سخته ازمون وکالت چرا نمیدی یا سردفتر داری
ترم ۲ ام هنوز
تازه میگن ک آزمون وکالت ۲۴ سال به بعده
من ۲۲ تموم میکنم
امیدی همندارم هی مسخره میکنن وکالت رو میگن با قانون تسهیل وکلای بیکار زیاد شده
در مرز نا امیدی هستم
دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕