2777
2789
منم بخدا اصلا نمیدونم این4سالو چطوری بگذرونم

ای خداااا

بخدا اونقدر سخته آدم‌میمونه

فرض کن دو تا جمله شبیه به هم ۲ تا کلمه کلیدی

بعد تو گزینه ها یکیش وسطش یا گذاشتن اون یکی و 

آخه اسکلا مگه‌کنکوره 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دین که پیش‌نیاز چیزی نیست ولی اون دوتا فک کنم پیش‌نیاز هست چارت رو نگاه کن برو به استاداش پیام بده ح ...

اره میدونم صحبت کردم یکیشون گفت باشه ولی یایت بستس نمیتونه کاری کنه منتظرم سایت بازشه اون واسه دین هم گفتم من درگیر مراسم بودم نشد کلاستون شرکت کنم بعدش گفت نه ب هیچ عنوان نمیشه میانترم بهت بدمو بهم صفر داد

حقوق یه کم سخته ازمون وکالت چرا نمیدی یا سردفتر داری

ترم ۲ ام هنوز

تازه میگن ک آزمون وکالت ۲۴ سال به بعده

من ۲۲ تموم میکنم

امیدی هم‌ندارم هی مسخره میکنن وکالت رو میگن با قانون تسهیل وکلای بیکار زیاد شده

در مرز نا امیدی هستم

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

ای خداااابخدا اونقدر سخته آدم‌میمونهفرض کن دو تا جمله شبیه به هم ۲ تا کلمه کلیدیبعد تو گزینه ها یکیش ...

بابا حروم لقمه ها برمیدارن تو کامپیوتر امتحان میگیرن سوالا اصلاب طرز عجیب مزخرففف ادم نمیدونه چیکار کنه سوالا با کتاب زمین تا اسمون فرق داره

وای منم دوهفته فرجه داشتم همش به بطالت گذروندم خیلی استرس دارم فقط دعا کنید خدا کمک کنه تازه ترم دوام

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
بابا حروم لقمه ها برمیدارن تو کامپیوتر امتحان میگیرن سوالا اصلاب طرز عجیب مزخرففف ادم نمیدونه چیکار ...

ن واس من تستی میگیرن‌کامپیوتری سخته 

اره تو کامپیوتر میدن سوالات طولانی مزخرف

خدا بهت صبر بده

ببخشید میتونم بپرسم چ دانشگاهی هستید