2777
2789
عنوان

تو هلند جنسیت بچه رو نمیگن

318 بازدید | 17 پست

تا یه زمان به خصوصی که دیگه نشه سقط کرد بخاطر اینکه یه وقت بخاطر جنسیت کسی سقط نکنه:)

بنظرم قانون قشنگیه ولی🥲🫠

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی این افکار جاهلانه اونجا هم هست؟!

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

بنظرم وقتی کسی یه جنسیتی رو دوست نداره نباید بچه اون جنسیت داشته باشه

چون نمیتونن بهش محبت کنن نمیتونن دوستش داشته باشن و تا آخر عمر اون بچه عذاب میکشه

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

مگه اونورام این تفکرات هستش؟

نمیدونم ولی این یه قانونه اونجا طبق چیزایی ک من خوندم

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

نه اروپایی ها فرشته ن اصلا نمیتونن بد باشن فقط ما بدیم ما نادون و بی فرهنگیم😓😓😓

واقعا باید تاسف خورد برا طرز فکر و حماقت بعضیا....

اونا هم آدمن و قطعا ممکنه یه جنسیت خاصی رو بیشتر بخوان همونطور که همه ایرانیا اینطور نیستن همه اروپاییا هم اونطور نیستن😒😒

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
بنظرم وقتی کسی یه جنسیتی رو دوست نداره نباید بچه اون جنسیت داشته باشه چون نمیتونن بهش محبت کنن نمیتو ...

این چه حرفیه بچه که به دنیا میاد پدر مادر عاشقش میشن حتی اون جنسیتی رو که دوست نداشتن

این چه حرفیه بچه که به دنیا میاد پدر مادر عاشقش میشن حتی اون جنسیتی رو که دوست نداشتن

میبینی توروخدا با چه جماعتی شدیم 7. 8میلیارد نفر

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
به نظرم بچه ای که قراره با تبعیض بزذگشه یقط شه بهتره

کدوم احمقی بخاطر جنسیت دقت کن صرفا بخاطر جنسیت تبعیض قائل میشه بین بچههاش...تو با اراده خودت مونث شدی مگه؟؟؟؟

نه عزیزم توی یه محیط ها و اجتماعاتی یه جنسیتی مزیت های بیشتری داره

وقتی یک دختر حق تحصیل و اشتغال و بیرون رفتن از خونه و شاد بودن و زیستن نداشته باشه قطعا پدر و مادر لطف میکنن اگر به دنیا نیارنش

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺