2777
2789
اره خیلی سخته ایشالا میتونی

ممنون گلم

فعلا ترم ۲ ام هنوز خیلی مونده

ترم تابستون باید بر دارم چون میخوام ۷ ترم تموم کنم

نمره هامم کم شدن ۱۳ ۱۶ ۱۷😢

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا رشتمو خیلی دوست دارمکنکورم نمیتونم بدم چون انگیزه ای ندارممجبورم همینو ادامه بدم

ايشالله موفق باشی

پس به حرف بقیه کار نداشته باش تلاشت رو بکن 

رشته ما هم که میگن شغل زیاده براش یه سری از همکلاسی هام تو ارشد و کارشناسی  هستن هنوز بیکارن 

بنظرم تلاش و پیگیری خود ادم خیلی مهمه 

من ترم4هستم نمرات منم کمه همس10/12/13

روانشناسی فک کنم آسون تر از حقوق باشه

ما یه اصول فقه داریم ترکیبی از منطق فلسفه عربی دینی

اونم دو جلد

حالا خودت فرض کن

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

من ترم تابستون همش برمیدارم ب نطرت واسه نیم سال اول ینی شهریور انتخاب واحد کنم معدل تابستونمو نگا می ...

ترم تابستون مگه فقط عمومی نمیدن؟ خوبه بردار تابستون رو ۷ ترمه تموم شه

برای چی معدل نگاه کنن؟برای مشروط شدن اگه منظورته معدل همون ترم رو میبینن بعد فک کنم دوبار یا سه بار تو طی تحصیلت مشروط شی کار به اینجا میرسه که اجازه بدن بخونی یا نه 

آره عزیزم .دوره لیسانس ریاضی ۲ و آمار رو قبول نشدم .ترم بعدش قبول شدم گریه نکن عزیزم.عوضش ارشد نمراتم،عالی بود .استاد آمار یه کسی بود که فک کن از کلاس چهل نفری هفت نفر فقط قبول شدن .بعضی استادان واقعا عقده ای هستن