2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم دوهفته فرجه داشتم همش به بطالت گذروندم خیلی استرس دارم فقط دعا کنید خدا کمک کنه تازه ترم دوا ...

ترم اینور همیشه بدترین ترمه 

میوفته تو عید و تابستون 

معلوم نیس چی درس میدن

من همیشه نمره این ترمام کمتر میشد

پیامنوره گور ب گور شدهه

ای خدا منم پیام نورم😢💔

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

ترم ۲ ام هنوزتازه میگن ک آزمون وکالت ۲۴ سال به بعدهمن ۲۲ تموم میکنمامیدی هم‌ندارم هی مسخره میکنن وکا ...

هنوز که اول راهی

خوب اگه فکر میکنی بده و آینده ای تو این رشته نداره الان که اولشی برو تغییر رشته بده یا دوباره کنکور بده

هنوز که اول راهیخوب اگه فکر میکنی بده و آینده ای تو این رشته نداره الان که اولشی برو تغییر رشته بده ...

ن بابا رشتمو خیلی دوست دارم

کنکورم نمیتونم بدم چون انگیزه ای ندارم

مجبورم همینو ادامه بدم

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

پام میشکست ایشالااا اازاد هم اخه خیلی گرونه

آزاد واس رشته حقوق ۱۰ تومنه

عوضش ارزش داره

دولتي هم از همه بهتر

ترمای بعد پیش نیاز هم نیاز کن واحد بیشتر بردار جبران شه قبل اینکه پیش نیاز هم نیاز کنی به اموزش بگو ...

من ترم تابستون همش برمیدارم ب نطرت واسه نیم سال اول ینی شهریور انتخاب واحد کنم معدل تابستونمو نگا میکنن یا معدل خردادمو؟ 

ارشد خودمو میکشم میرم دولتی

من اگه آزمون وکالت قبول بشم میرم ارشد

اما اونم سخته دیگه