به نظرتون چرا این حرفو که زیر ۱۸سال برای بچه گوشی نخر رو انداختن دهن مردم ؟؟؟گوشی خیلی لازمه باید یه نوجوان باید عقلش برسه که کم کار کنه از لحاظ درسی کسایی رو دیدم که بهترین گوشی رو داشتن ولی همیشه درس خون بودن و بیست میگرفتن به نظر خودم باید از ۱۴ سالگی گوشی بگیرن برای بچه و تذکر بدن بهش همیشه که کم کار بکنه باهاش و درس بخونه نه اینکه تا ۱۸سالگی نداشته باشه اگه بشه ۱۸سالش دیگه لازم ندارم پدر و مادرش براش بخرن اگر گوشی نخری عقده ای میشن نظرتونو بهم بگین
گر نگهدار من آن است که دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من خودم دو پسر دارم اگه قرار باشه زیر هجده سال گوشی بگیرم ساده میگیرم یا براش نت نمیزنم اگه خواست بازی نصب کنه یا فیلم ببینه با گوشی خودم میبینه متاسفانه بچه ها این روز ها خیلی زود از بچگی کردن فاصله میگیرن ومحیط مدرسه ودوستان خیلی ناسالم شده ونمیشه کنترل کرد پس با دادن گوشی هم نمیخوام پسرم کلا نابود شه
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
اصلا این نشده اونایی که میگن هم نمیتونن این کارو کنن
خودشونو زدن به این راه نه آینده کسی با گوشی نابود شده نه کسی بی شغل شده چون آدم که بزرگ میشه خودش تشخیص میده که باید در آمدزایی کنه و پولدار بشه همه چیز درس نیست هزاران آدم بودن که بدون درس خوندن پولدار شدن درد این آدما آگاهی نداشتنه میگن ندیم بهش تا درس بخونه ولی درس خوندن تو ایران بی فایدس و درآمد خوبی گیرت نمیاد
گر نگهدار من آن است که دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من خودم ۱۸ سالمه گوشی بد نیست ولی اعتیاد بهش بدترین چیزه یعنی اگه قراره برای بچتون گوشی بگیرین و تنها سرگرمیش همون بشه اصلا اینکارو نکنین چون خودش آسیب میبینه
یعنی مثلا وقتی خوبه که گوشی داشنه باشه ولی بخش اصلی زندگی نباشه که همه چیش وابسته به گوشی باشه تفریحش بشه گوشی وقت گذروندنش بشه گوشی
وقتی خوبه دغدغه های دیگه داشته باشه و گوشی آخریت دغدغش باشه