2777
2789
عنوان

گوشی نخریدن برای نوجوان

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 81 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم دو پسر دارم اگه قرار باشه زیر هجده سال گوشی بگیرم ساده میگیرم یا براش نت نمیزنم اگه خواست بازی نصب کنه یا فیلم ببینه با گوشی خودم میبینه متاسفانه بچه ها این روز ها خیلی زود از بچگی کردن فاصله میگیرن ومحیط مدرسه ودوستان خیلی ناسالم شده ونمیشه کنترل کرد پس با دادن گوشی هم نمیخوام پسرم کلا نابود شه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

نوجوان باید جنبه داشته باشه که معمولا مشخص میشه ندارن 

همینا که ریختن تو روبیکا کانال زدن و نمیدونم هر روز دنبال چت و گروه چتن اینا کی ان پس؟ همین نوجوونا دیگه. اینقد هم سم چت میکنن قشنگ مشخصه بچه ان

من دخترم ۱۱ سالشه امسال براش خریدم فقط باهاش کلاس آنلاین و بازی و کارتون میبینه 

درسش هم عالیه ندیدم زیاد دستش بگیره ولی قبلا که نداشت خیلی حریص بود 

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

من خودم گیر دادم زود برام خریدن

و چون خودم تجربه کردم میدونم هر چی دیرتر بگیری براش بهتره

نه اینکه استفاده نکنه گوشی خودمو کنترل شده استفاده کنه

اینکه کلا یه گوشی بدی دست بچه نه

حالا به یه سن معقولی که رسید گوشی مستقل

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕
دختر من 12سالشه گوشی داره ولی طفلک سیمکارت نداره روزی یک‌ساعت وصلش میکنم به نت گوشی خودم که بتونه بر ...

منم بچه خواهرم همین سنی دقیقا همین کارو کردن هم پدرش و هم مادرشم روانشناسی خوندن بنظرم بهترین کار همینه

اصلا این نشده اونایی که میگن هم نمیتونن این کارو کنن

خودشونو زدن به این راه نه آینده کسی با گوشی نابود شده نه کسی بی شغل شده چون آدم که بزرگ میشه خودش تشخیص میده که باید در آمدزایی کنه و پولدار بشه همه چیز درس نیست هزاران آدم بودن که بدون درس خوندن پولدار شدن درد این آدما آگاهی نداشتنه میگن ندیم بهش تا درس بخونه ولی درس خوندن تو ایران بی فایدس و درآمد خوبی گیرت نمیاد

گر نگهدار من آن است که دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

چرا مگه ؟؟؟یکی این من سمت این چیزا نمیرم اصلا

اخرین باری که پسر14سالم گوشیش دستش بود تو آی گپ توی گروه چت گرفتم ازدستش که بدونید چیااااااا دیدم حالم بد شد مبخواستم خودمو خفه کنم 

فک کن تو این سن چی میدونه اخه فک میکنه. اونا طبیعین وعادیه 

من خودم ۱۸ سالمه گوشی بد نیست ولی اعتیاد بهش بدترین چیزه یعنی اگه قراره برای بچتون گوشی بگیرین و تنها سرگرمیش همون بشه اصلا اینکارو نکنین چون خودش آسیب میبینه 

یعنی مثلا وقتی خوبه که گوشی داشنه باشه ولی بخش اصلی زندگی نباشه که همه چیش وابسته به گوشی باشه تفریحش بشه گوشی وقت گذروندنش بشه گوشی 

وقتی خوبه دغدغه های دیگه داشته باشه و گوشی آخریت دغدغش باشه