2777
2789
عنوان

گوشی نخریدن برای نوجوان

| مشاهده متن کامل بحث + 1786 بازدید | 81 پست
وقتی بچه یمن میخواد با دوستاش تو شبکه های اجتماعی در تماس باشه ،از گوشی من مادر استفاده کنه ،سرچ و ا ...

نوجوان نیاز به حریم شخصی داره و شما دارید اینو ازش میگیرید به اسم اینکه خوبی شو میخواید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا من از کلاس دوم گوشی داشتم درسم عالی بود ، متوسطه اول معدلم 20 بعدم تیزهوشان قیول شدم

آفرین بهت بعضی از مردم فکر میکنن گوشی داشته باشه آیندش نابود میشه خود شخص تشخیص میده که باید درس بخونه و با گوشی کم کار کنه مثلا تو از قدیم داشتی هم باهوشی هم به دلت نمونده چون بزاری بعد از ۱۸سالگی بچه خنگ بار میاد

گر نگهدار من آن است که دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

نوجوان نیاز به حریم شخصی داره و شما دارید اینو ازش میگیرید به اسم اینکه خوبی شو میخواید

عزیزم حریم شخصی تا وقنی بچه نتونه خوب و بدش ر درست تشخیص بده معنایی نداره ،حریم شخصی برای بچه تو این سن یعنی اتاق خودش رو داشته باشه ،وسایل رفاهی در حدی که خطر نداشته باهش براش فراهم باشه ،با دوستاش بتونه تحت نظارت خانواده در تماس باشه من تمام این هارو در اختیار بچه هام میذارم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
خآنم محترم شما به این فکر نمیکنین که بچتون از جامعه عقب میفته در آینده

عقب بیافته خیلی بهتره 

خیلی معذرت میخوام ولی رابطه معمول زن و شوهری رو بره تو هم جنس و نمیدونم بچه بازی تو سایت های کثافت ببینه و فک کنه اونطوریه متوجه شدین؟؟ 

افرین دقیقااااتوی راهنمایی که بودیم یه نفر بود به بقیه سیمکارت کرایه میداد

واقعا وحشتناکه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

خودشونو زدن به این راه نه آینده کسی با گوشی نابود شده نه کسی بی شغل شده چون آدم که بزرگ میشه خودش تش ...

برای کیا بی فایدست 

میخوام بدونم باباشون کارخونہ دارہ کہ میگن درس بی فایدہ 

رو چ حسابی میگید بی فایدہ 

من که نمیتونم بدون گوشی بچه مو بفرستم بیرون نگرانش میشم .وبه نظرم لازم واقعا

آره لازمه از ۱۴ سالگی به بعد چون بچه خنگ میشه ولی باید نزاریان زیاد کار کنه 

گر نگهدار من آن است که دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه ها من چند ماهه ادمین شدم و خیلی خیلییی راضیم ماهی ۲۰تا۳۵میلیون حقوق میگیرم ساعات کاریم هم دست خودمه واقعا عالیه از یه جای معتبر هم دوره آموزش ادمینی رو خریدم و همونجا استخدام شدم این ادمینی هوایی که همه جا می‌بینید الکیه و کلاهبرداریه ولی این رو من رفتم و واقعی بود اگه میخواهید بهتون معرفی کنم شما هم برید من تبلیغ نمیکنم هیچ سودی واسه من نداره فقط خواستم کمک کرده باشم به خانم های خانه دار که به هر دلیلی نمی‌توانند بیرون کار کنند درآمدش عالیه فقط به یه قند شکن و یه گوشی و اینترنت نیاز دارید اینی که پایین فرستادم بنرشون هست اگه میخواهید ثبت نام کنید به آیدیشون داخل تلگرام پیام بدین باور کنید این تبلیغ نیست و هیچ سودی هم برای من ندارع فقط می‌خوام کمک کرده باشم فقط حواستون باشه تعداد محدوده عجله کنید

بنرشون:

آکادمی شمس لند تعداد محدودی ادمین استخدام میکند

با حقوق عالی و پرداخت روزانه

حق انتخاب دارید در ادمین شدن

برای مثال:ادمین پاسخگویی،تعامل،تولید محتوا و...

استخدامتون‌ رایگانه و پشتیبانی هم دارید که هر سوالی بخواهید ازش بپرسید

آموزش صفر تا صد ادمینی رو بهتون آموزش میدهیم

سنتو اصلا مهم نیست نیاز به سابقه هم ندارید

اگه بخواهید میتونید پس از آموزش در جا های دیگه استخدام بشید و یا اگه بخوایید میتونید با خود آکادمی همکاری کنید.

هر سوالی دارید بپرسید در خدمتم

به نظرم بستگی به جنس بچه داره ،بعضی بچه ها عاقلن و استفاده درست رو بلدن یا به حرف بزرگترهاشون هستند 

همین یوتیوب و شبکه های مجازی که خیلی ها باهاشون مخالفن 

بچه دیدم  با یوتیوب برنامه نویسی و زبان یاد گرفته ،بچه هم دیدم صبح تا شب فقط چرت و پرت می بینه 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده