2777
2789
عنوان

گوشی نخریدن برای نوجوان

1784 بازدید | 81 پست

به نظرتون چرا این حرفو که زیر ۱۸سال برای بچه گوشی نخر رو انداختن دهن مردم ؟؟؟گوشی خیلی لازمه باید یه نوجوان باید عقلش برسه که کم کار کنه از لحاظ درسی کسایی رو دیدم که بهترین گوشی رو داشتن ولی همیشه درس خون بودن و بیست میگرفتن به نظر خودم باید از ۱۴ سالگی گوشی بگیرن برای بچه و تذکر بدن بهش همیشه که کم کار بکنه باهاش و درس بخونه نه اینکه تا ۱۸سالگی نداشته باشه اگه بشه ۱۸سالش دیگه لازم ندارم پدر و مادرش براش بخرن اگر گوشی نخری عقده ای میشن نظرتونو بهم بگین 

گر نگهدار من آن است که دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی منع کنی بدتر کشش پیدا میکنن

من دانش اموز داشتم گفت از ۴ سالگی داشتیم تبلت 

ولی روزی ۲ ساعت 

اللن ۸ سالشونه میگن گاهی بازی میکنن و درس میخونن کلا از صحبتاشون مشخص بود زیاد براشون پیش پا افتاده اس و مهم نبود براشون دارن یا ندارن

هرچی منع کنی بدتر کشش پیدا میکننمن دانش اموز داشتم گفت از ۴ سالگی داشتیم تبلت ولی روزی ۲ ساعت اللن ۸ ...

باید از ۱۴ سالگی داشته باشن ولی خیلی کم کار کنن

وقتی بچه یمن میخواد با دوستاش تو شبکه های اجتماعی در تماس باشه ،از گوشی من مادر استفاده کنه ،سرچ و ایناش رو هم با لپ تاپ خونا و با نطارت ما انجام بده ،بیرونم که میره با خودمون میره یا خودمون یمبریم و یمریم دنبالش دیگه گوشی برای چی داشته باشه ؟ برای چی عقده ای بشه ؟ اینکه خانواده چجوری با بچه تعامل میکنه و نیازش به گوشی رو برطرف میکنه خیلی مهمه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بچه ها من چند ماهه ادمین شدم و خیلی خیلییی راضیم ماهی ۲۰تا۳۵میلیون حقوق میگیرم ساعات کاریم هم دست خودمه واقعا عالیه از یه جای معتبر هم دوره آموزش ادمینی رو خریدم و همونجا استخدام شدم این ادمینی هوایی که همه جا می‌بینید الکیه و کلاهبرداریه ولی این رو من رفتم و واقعی بود اگه میخواهید بهتون معرفی کنم شما هم برید من تبلیغ نمیکنم هیچ سودی واسه من نداره فقط خواستم کمک کرده باشم به خانم های خانه دار که به هر دلیلی نمی‌توانند بیرون کار کنند درآمدش عالیه فقط به یه قند شکن و یه گوشی و اینترنت نیاز دارید اینی که پایین فرستادم بنرشون هست اگه میخواهید ثبت نام کنید به آیدیشون داخل تلگرام پیام بدین باور کنید این تبلیغ نیست و هیچ سودی هم برای من ندارع فقط می‌خوام کمک کرده باشم فقط حواستون باشه تعداد محدوده عجله کنید

بنرشون:

آکادمی شمس لند تعداد محدودی ادمین استخدام میکند

با حقوق عالی و پرداخت روزانه

حق انتخاب دارید در ادمین شدن

برای مثال:ادمین پاسخگویی،تعامل،تولید محتوا و...

استخدامتون‌ رایگانه و پشتیبانی هم دارید که هر سوالی بخواهید ازش بپرسید

آموزش صفر تا صد ادمینی رو بهتون آموزش میدهیم

سنتو اصلا مهم نیست نیاز به سابقه هم ندارید

اگه بخواهید میتونید پس از آموزش در جا های دیگه استخدام بشید و یا اگه بخوایید میتونید با خود آکادمی همکاری کنید.

هر سوالی دارید بپرسید در خدمتم

اکثر نوجوان ها توی سایت های xxx پلاسن

این سایت هم یکی از اون سایتاس😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منم تا ۱۸ سالگی مخالفم

من از ۱۳ سالگی گرفتن برام ولی خودم کم کار میکنم با گوشی و وقتم رو با کار مفید میگذرونم یا یاد گرفتن یه حرفه