2777
2789
عنوان

گوشی نخریدن برای نوجوان

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 81 پست

من فکر کنم از اول دبستان داشتم

مامانم خیلی برام بازی فکری میریخت

و از اون جایی که محدود نبودم و خانواده ام افراطی و حساس نبودن خودم خیلی سمتش نمیرفتم برام عادی بود

ولی الان میبینم انگار هرچی یچی و از بچت دور کنی بیشتر میره سمتش

تو بش گوشی ندی، از دوستش میگیره

یادمه دبیرستان دوستم گوشی کرایه میداد با سیمکارت

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

۹۵ درصد نوجوونا ظرفیت داشتن گوشی رو ندارن.  درس و خواب و خوراک و بقیه کارا تعطيل ۲۴ ساعته گوشی.  اونم اگه خوشبینانه فکر کنیم ک کارای مجاز انجام میدن باهاش 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر کنم از اول دبستان داشتممامانم خیلی برام بازی فکری میریختو از اون جایی که محدود نبودم و خانواد ...

مثلا الان شما داشتین ولی کم کار کردین بعضی ها فکر میکنن گوشی آینده بچه رو نابود میکنه

گر نگهدار من آن است که دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

دختر من 12سالشه گوشی داره 

ولی طفلک سیمکارت نداره 

روزی یک‌ساعت وصلش میکنم به نت گوشی خودم که بتونه بره تو شاد پیامهاشو چک کنه

مشاور گفت گوشی بدید ولی با نت محدود و شبکه اجتماعی محدود

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

الان شوهرم که مرد سی و نه ساله است ولش کنی نه آب میخوره نه غذا یه ریز اینستا کلیپ می بینهبرای هر کار ...

اون که دیگه فاجعس گوشی نهایتا دو ساعت خوبه

مثلا الان شما داشتین ولی کم کار کردین بعضی ها فکر میکنن گوشی آینده بچه رو نابود میکنه

من اینده ام نابود نیست

ولی عقده ای هم نشدم

یه ویدیوی خیلی قشنگی بود میگفت، مادرم نزاشت تتو بزنم، الان علاوه بر این که کلی تتو زدم، خودم تتو ارتیست شدم

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

دختر من 12سالشه گوشی داره ولی طفلک سیمکارت نداره روزی یک‌ساعت وصلش میکنم به نت گوشی خودم که بتونه بر ...

خوب میکنین ندین بهش بچه خنگ و عقده ای میشه