2777
2789
عنوان

کامنت کاربرای مورد علاقه

98 بازدید | 17 پست

کاش نی نی سایت یه اپشن اضافه میکرد که کامنت کاربرای مورد علاقمون تو تاپیکای مختلف ببینیم مثلا رنگشون فرق کنه یا مثل اینستا اولین کامنت باشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁باحاله 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

یعنی همو فالو کنیم؟ 

من کسایی رو که دوسشون داشتم خارج از اینجا باهاشون ارتباط دارم واقعا خوبن😚🫠🫠

تو هم اینطوری کن

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

ریپلای و کامنت رو درست کنه

تبلیغات رو تو دهن ما نزاره

قابلیت جدید پیشکش 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ریپلای و کامنت رو درست کنهتبلیغات رو تو دهن ما نزارهقابلیت جدید پیشکش

چیزی که راجب تبلیغات نی نی سایت برا من جالبه این که هر چی سرچ میکنم میاره مثلا اگه اب رسان دو خانومی سرچ کرده باشم مرتبط تبلیغش نشون میده ،هیچ سایتی ندیدم انقد تبلیغاتش هوشمندانه باشه 

ازسایت درب و داغون چه انتظاراتی دارین هرروز یه جاش از کار میفته 😅

جدی خیلی حیفه سایتش خیلی بازیدید کننده داره قشنگ با چند تا ایده میشه لول اپش کرد

چرا درستش نمیکنن