2777
2789
عنوان

کامنت کاربرای مورد علاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 17 پست
چیزی که راجب تبلیغات نی نی سایت برا من جالبه این که هر چی سرچ میکنم میاره مثلا اگه اب رسان دو خانومی ...

به هر حال ازار دهندس

مهم ترینش اینه که نظر کاربرا و شکایت هاشون رو کاملا و صد در صد نادیده میگیرن

من هشت ساله تو سایتم

هیچ چیز ندیدم کامل درست شه

هیچ قابلیتی ندیدم اضافه شه

هیچ تبلیغی کم نشده 

اوایل نی نی یار ها در جواب اعتراض مبومدن میگفتن درست میشه و به مدیریت اطلاع میدیم الان همونم نمیان

خلاصه بگم اگه سایتی مشابه اینجا بود من به شخصه یک ثانیه هم نمیموندم با این حجم بی احترامی به کاربر 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

جدی خیلی حیفه سایتش خیلی بازیدید کننده داره قشنگ با چند تا ایده میشه لول اپش کردچرا درستش نمیکنن

چون میبینن حالا حالاها بدون رسیدگی درامدش از تبلیغات بالاس 

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هر حال ازار دهندسمهم ترینش اینه که نظر کاربرا و شکایت هاشون رو کاملا و صد در صد نادیده میگیرنمن ه ...

اره واقعا کاش برنامه نویسی بلد بودم یه سایت میزدم با هم هجرت میکردیم 😂🤝 وایسین ترم دیگه یاد میگیرم

جدی ایدش خیلی خوبه اصلا هیچ فضای مجازی ای با این ایده نیست ولی مدیریتش مزخرفه

2790
2778
2791
2779
2792