2777
2789
عنوان

فریززخم

212 بازدید | 38 پست

سلام کسی هست زخم دهانه رحمشوفریزکرده باشه

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

زیاد نشنیدم اینکارو کنن

چون دیگه شنیدم بچه دار نمیشه طرف

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من.بعدم خوب شدم

چندوقته انجام دادید

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

عزیزم من یه راه دارم براش ولی خب سنتیه و خودم و یه نفر که بهش پیشنهاد دادم نتیجه گرفتمنم زخم داشتم ت ...

ببخشیدولی این راه حل های سنتی اکثراعفونت میشه ممنون ازاینکه جوای دادی

زیاد نشنیدم اینکارو کننچون دیگه شنیدم بچه دار نمیشه طرف

من دکترم برام انجام داد

زیاد نشنیدم اینکارو کننچون دیگه شنیدم بچه دار نمیشه طرف

نه تاثیری روی بچه دار شدن نداره ولی دیگه متخصصین خیلی تجویزش نمیکنن.چون بعدا اگه بخواد کولوپوسکوپی انجام بده نتیجه خوبی نداره

دردم از یار است و درمان نیز هم
نه تاثیری روی بچه دار شدن نداره ولی دیگه متخصصین خیلی تجویزش نمیکنن.چون بعدا اگه بخواد کولوپوسکوپی ا ...

من قبلش انجام دادم

6سال پیش

چندمدت منبع رابطه بودید

من دکترم برام انجام داد

آها پس نگران نباش رو باروری هم تاثیری نداره.قبلا که زخم داشتم خیلی درموردش میخوندمو میپرسیدم.مورد خاص و مشکل افرینی نیست

دردم از یار است و درمان نیز هم
چندمدت منبع رابطه بودید

تا درمان‌بشم3ماه.کلا شوهرم عفونت بگیرم سمتم نمیاد تاخوب نشم.میترسه خودش بگیره

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

آها پس نگران نباش رو باروری هم تاثیری نداره.قبلا که زخم داشتم خیلی درموردش میخوندمو میپرسیدم.مورد خا ...

شمازخمتون رو چیکارکردید خوب شد

من پارسال انجام دادم زخمم به حدی عمیق و وسیع بود که خونریزی داشتم و از کمر درد دولا شده بودم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍