2777
2789

[QUOTE=422647858]ببخشید شما مشکل کمرتون چی بود؟ منم خیلی درد دارم. بهتر شدید؟[/QUOTE

من رفتم دکتر فهمیدم دوتا دیسک خفیف دارم نه والا دردو دارم بچه کوچیک دارم کارا هست نمیشه استراحت کرد

من دردم به پا میزنه شما اگه دردت به پا نمیزنه دیسک نیست ولی اگه ادامه دار بشه دردت برو ام آر آی از نگرانی در بیا کارا سنگین نکن یهو خم نشو مراقبت کن استراحت کن انشالله مشکلت رفع میشه

دیسک دردش به پا میزنه مثل سوزن سوزن شدن پا .ذوق ذوق .بی حسی و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=422647858]ببخشید شما مشکل کمرتون چی بود؟ منم خیلی درد دارم. بهتر شدید؟[/QUOTEمن رفتم دکتر فهم ...

بله عزیزم منم به پا میزنه. شما جای مشخصی از پات هست؟ من پراکنده اس و هر دو پام. یه وقتایی مثلا تو باسن احساس درد زیاد شبیه گرفتگی دارم یه وقتایی همین حالت گرفتگی روی ساق پام. یه وقتایی هم پاهام گزگز میکنه اگر خیلی شدید بشه هم یه حالتی شبیه اینکه یه میخ میکنن داخل پام یعنی دردش تیز و شدیده. ولی پراکنده اس توی دوتا پام. شما هم پراکنده اس؟ هر دوپاتون هست؟ دکتر هیچ راه حلی نداد؟

الهی که هر چه زودتر خوبه خوب بشید کاملا درکتون میکنم

بله عزیزم منم به پا میزنه. شما جای مشخصی از پات هست؟ من پراکنده اس و هر دو پام. یه وقتایی مثلا تو با ...

آخخخخ دقیقا منم دوتا پاهام واای یعنی دائم درد دارما چی بود این دیگه تو ۲۵ سالگی 🥲🥲حس میکنم پیر شدم

دقیقا دردام عین تو هست مختلفه

قراره برم ام ارایمو به جراح نشون بدم والا نمیدونم درمانی نداره جز عمل شاید راه رفتن تو استخر یا ورزش کردن خوبش کنه

من که دو سه حرکت ورزش برا دیسک زدم بدتر شد درد پام

تو چندسالته

آخخخخ دقیقا منم دوتا پاهام واای یعنی دائم درد دارما چی بود این دیگه تو ۲۵ سالگی 🥲🥲حس میکنم پیر شدم ...

منم اتفاقا رفتم فیزوتراپی بدتر شدم دکتر گفت حرکت هاش خوب نبوده. دوباره رفتم یه دکتر دیگه یه فیزوتراپی دیگه رو معرفی کردم برم ببینم چی میشه. منم 30 و خورده ایی هستم میفهمم چی میگی واقعا این که پا به پای هم سنام نمیتونم ورزش کنم یا خرید و سفر و اینا برم خیلی اذیتم میکنه. الهی که هر دو شفا بگیریم.

مگه دکتر به شما گفت جراحی باید بکنی؟؟ دو تا دیسک خفیف بعید میدونم جراحی بخواد. میشه بیزحمت اگر به جراح نشون دادی به منم نتیجه رو بگی؟ به من

گفتم تو آب استخر راه برو ولی زمان خیلی کم. هر 5 دقیقه استراحت کن و کلا با یک ربع راه رفتن شروع کن. فیزوتراپی خوب برو. و دارو هم داد

منم اتفاقا رفتم فیزوتراپی بدتر شدم دکتر گفت حرکت هاش خوب نبوده. دوباره رفتم یه دکتر دیگه یه فیزوتراپ ...

نه من فقط یه دکتر رفتم گفت خفیف حالا یه ارتوپد و جراح خوب هست قراره برم نمیدونم اون چی بگه بهم

فیزیوتراپی که نرفتم هنوز استخر اینا نرفتم تا دکتر چی بگه

والا علائمم تو پامه درد دارم میترسم بگه بیا عملت کنم

واقعا از این وضع خستم همش درد نه زیاد میتونم راه برم نه سرپا وایسم

با خواهرم رفتیم خرید هی وسطش مینشستم عین پیرزنا 😭😭قبلش کل روزم راه میرفتم فقط خسته میشدم ولی درد اینا نداشتم کاش مثل قبل میشدم سنی ندارم

همه سنام تازه دارن میرم بدنسازی و کلی فعالیت دارن من همش تو خونه ام

انشالله خدا کمکمون کنه خوب شیم ولی خواهر دیسک خوب بشو نیست فقط باید نزاریم بدتر بشه

نه من فقط یه دکتر رفتم گفت خفیف حالا یه ارتوپد و جراح خوب هست قراره برم نمیدونم اون چی بگه بهم فیزیو ...

نه عزیز خوب میشیم به امید خدا

اصلا نگران نباش

به خودت فشار نیار

ان شالله از روز اولمون هم بهتر میشیم باید روحیه داشته باشیم خیلی ها خوب شدن

نه عزیز خوب میشیم به امید خدا اصلا نگران نباش به خودت فشار نیاران شالله از روز اولمون هم بهتر میشیم ...

انشانه 🥺

من متاسفانه یه دیسک گردن خفیفم دارم بچه بغل کردنو رعایت نکردن کمر گردنمو پیوند

کاش خوب بشم

شما دارو چی میخورید یه دیسکتون درگیره ؟ شدیده یا خفیف

انشانه 🥺من متاسفانه یه دیسک گردن خفیفم دارم بچه بغل کردنو رعایت نکردن کمر گردنمو پیوند کاش خوب بشمش ...

منم مثل شما مشکل دیسک گردن هم دارم

اخرین بار که ام ار ای گرفتم گفتم خفیف

در واقع سرخوردگی مهره رو مهره گفتن

الان ولی علایمم خیلی خیلی بدتر شده چون رعایت نکردم

فعلا بهم گاباپنتین داده یک ماه بخورم و ناپروکسن هم 5 روز

منم مثل شما مشکل دیسک گردن هم دارم اخرین بار که ام ار ای گرفتم گفتم خفیف در واقع سرخوردگی مهره رو مه ...

بدرخت تو ۲۶ سالگی اوجججج جوونی هم دیسک گردن داشته باشم هم کمر بخاطر راه رفتنم نشستن پا شدنم همه چی با درد و سختیه از آینده میترسم

منم دوسال پیش خوردم زمین اسیر شدم الان درد پاهام زیاد شده،احساس مورمور شدن پام،امروز نوار عصب دادم دادم هوش مصنوعی میگه این درد مربوط به کمتر میشه ولی من کمر درد ندارم ولی دوساله اگه زیاد راه برم زانوم و ساق پاک درد میگیره ،میترسم تو این غریبی تنهایی بگه گچ بگیر آخه دوسال پیش دو هفته گچ بود ،بچم رو چطور ببرم مدرسه ای خدا حالم اصلا خوب نیست،خدا بیماری رو نصیب هیچکس نکنه سخته واقعا

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔