2777
2789
عنوان

فریززخم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 38 پست
تا درمان‌بشم3ماه.کلا شوهرم عفونت بگیرم سمتم نمیاد تاخوب نشم.میترسه خودش بگیره

خوشبحالت

من الان کلا ۳۱روزه فریزکردم دکترگفت چهل روز رابطه نداشته باشید 

دیونه ام مرده

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پارسال انجام دادم زخمم به حدی عمیق و وسیع بود که خونریزی داشتم و از کمر درد دولا شده بودم

والامن نه دردداشتم نه خونریزی ولی دکترم گفت بزرگه وباید فریزکنی

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

والامن نه دردداشتم نه خونریزی ولی دکترم گفت بزرگه وباید فریزکنی

من ازش عکس گرفت نشونم داد وحشت کردم ولی بعدش راحت شدم 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

سلام عزیزم منم فریز کردم چند سال قبل

بعدش خوب شدید؟

اخه شنیدم میگن باید دوسه بار فریزکنی کامل خوب بشی

خداروشکز

میشه خصوصی یه سوال بپرسم

شمازخمتون رو چیکارکردید خوب شد

راستش من چندتا دکتر بهم میگفتن فریز کن. ولی چون بچه نداشتم نگران بودم(که اصلا تاثیری نداره البته)

چندین دوره دارو گرفتم خوب نمیشد.حدود۱سالو نیم.دیگه خسته شدم عسل واژینال کردم چند شب. خداروشکر بعداز یه مدت که نوبت معاینه داشتم گفت زخم نداری. تو این چندسالم که رفتم نگفتن زخم

دردم از یار است و درمان نیز هم
راستش من چندتا دکتر بهم میگفتن فریز کن. ولی چون بچه نداشتم نگران بودم(که اصلا تاثیری نداره البته)چند ...

منم شنیدم عسل خوبه ولی خب باید طبیعی باشه

بعدش خوب شدید؟اخه شنیدم میگن باید دوسه بار فریزکنی کامل خوب بشی

راستش از وقتی فریز کردم حدود سه سال بعد دوباره ازمایش دادم گفتن اچ پی وی پر خطر دارم نمیدونم مربوط به همونه یا نه 

براعفونت رحم چی؟

عزیزم من طب سنتی بلد نیستم از تجربه یه نفر استفاده کردم نتیجه داد

به یه نفرم پیشنهاد دادم که زخم خیلی قدیمی داشت اونم نتیجه گرفت

ولی عفونتو که خودمم داشتم داروگرفتم و بعدش تا چندوقت عنبرنسا دود دادم و شیرینیجات رو حذف کردم

دردم از یار است و درمان نیز هم
راستش از وقتی فریز کردم حدود سه سال بعد دوباره ازمایش دادم گفتن اچ پی وی پر خطر دارم نمیدونم مربوط ب ...

منم اچ تایپ۱۸دارم

عزیزم من طب سنتی بلد نیستم از تجربه یه نفر استفاده کردم نتیجه دادبه یه نفرم پیشنهاد دادم که زخم خیلی ...

منم شیرینی حذف کردم بخاطرالتهاب 

حالا۲۵میرم‌دکتر ببینم تاثیرداشته یانه