آلاااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 5662 عنوان ارایشگرای عزیز میشه منو راهنمایی کنید 79 بازدید | 7 پست سلام دوستان من میخوام یه لاین آرایشگری یاد بگیرم میشه بگید کدوم لاین راحت تر هست ؟ استعداد خاصی توی ارایشگری ندارم خودم به کوتاهی فکر میکنم ولی احساس میکنم خیلی سخته ممنون میشم منو راهنمایی کنید میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید 1404/03/15 | 16:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهریانام عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 17441 کوتاهی خیلی راحته، من یاد گرفتم هزینه ای هم نداره شونه و قیچی و ماشین اصلاح، همیشه هم مشتری داره
laia1381 عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 2333 کوتاهی خیلی سخته باید استعدادش رو داشته باشیرنگ و لایت گزینه ی بهتریه امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/
81parva عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 2708 بنظرم شینیون من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌
آلاااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 5662 کوتاهی خیلی راحته، من یاد گرفتم هزینه ای هم نداره شونه و قیچی و ماشین اصلاح، همیشه هم مشتری داره ممنون ایا من که هبچ استعدادی توی ارایشگری ندارم میتونم راحت یاد بگیرم؟ شما توی چند ماه حرفه ای شدید؟ میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید
مهریانام عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 17441 ممنون ایا من که هبچ استعدادی توی ارایشگری ندارم میتونم راحت یاد بگیرم؟ شما توی چند ماه حرفه ای شدید؟ اگه هیچ استعدادی نداری یا علاقه ای نداری دنبالش نرو ، اول باید دوست داشته باشی، خیلی سال پیش یاد گرفتم دو سه ماه ولی تمرین زیاد میخواد
آلاااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 5662 اگه هیچ استعدادی نداری یا علاقه ای نداری دنبالش نرو ، اول باید دوست داشته باشی، خیلی سال پیش یاد گرف ... علاقه دارم ولی استعدادی توی ارایشگری ندارم میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید