2777
2789
عنوان

همه برا الهه گریه میکنن

1116 بازدید | 56 پست

چرا کسی برا ما گریه نمیکنه یکی هم بیاد برا من گریه کنه میدونم اتفاقی که افتاده ناراحت کننده بود ولی باور کنید منم نیاز دارم یکی بشینه کنارم دلداریم بده اتفاقی که برا من افتاد کم نبود نخدید تا اون حد مهم نیس قبول ولی شکستم هم غرورم هم خودم هم روحم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو با دختری که ناجوانمردانه کشته شده مقایسه میکنی؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
به اینم حسادت میکنین ؟ بیچاره به بدترین نحو ممکن رفته سینه قبرستون

دل منم به بدترین نحو ممکن دفن شد به خدا خودمم نمیدونم تا حالا اینطور نبودم ولی واقعا میخوام یکی دبداریم بده حتما باید بمیرم تا کسی کنارم باشه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

:/خودتو با یه دختری که بهش تجاوز کردن و کشتنش و پرتش کردن تو بیابون مقایسه میکنی؟

دل منم به بدترین نحو ممکن دفن شد به خدا خودمم نمیدونم تا حالا اینطور نبودم ولی واقعا میخوام یکی دبداریم بده حتما باید بمیرم تا کسی کنارم باشه

حالا شما هم 

استارتر حتما یه ناراحتیی داره که نیاز به درک شدن داره  و دلش میخواد آروم شه

بجا آروم کردنش سرزنشش میکنید

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

دل منم به بدترین نحو ممکن دفن شد به خدا خودمم نمیدونم تا حالا اینطور نبودم ولی واقعا میخوام یکی دبدا ...

میتونی توضیح بدی که ماهم کنارت باشیم 

ولی مقایسه کردن درد خودت با اون دختر درست نیست 

خودتو با دختری که ناجوانمردانه کشته شده مقایسه میکنی؟

دل منم به بدترین نحو ممکن دفن شد به خدا خودمم نمیدونم تا حالا اینطور نبودم ولی واقعا میخوام یکی دلداریم بده حتما باید بمیرم تا کسی کنارم باشه

ریدم تو ذات هر چ افغانی بدقیافه بوگندویه

مگه افغانی بودن؟

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

کاش از سرنوشت سما جهانبازم بگن

شاید اونم کشتن انداختنش یه گوشه چندین ساله خبری نیس نه زنده اس نه مردنش 

معلوم نیست قاچاقچش کردن یا چی 

منکه میترسم دیگ از خونه برم بیرون