2777
2789
عنوان

همه برا الهه گریه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 56 پست
برای سال بعد بخون... زندگی من هم پر از شکست و ناکامیه... منم مثل تو کسی نیست دردمو بهش بگم... راستش ...

نمیدونم چرا ولی برام خیلی سخته

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

در کل این اتفاق می افته ولی نه با جنگ بیشتر تاپیک ها ترکیده می شن مگه نخ

حرف من فقط اینجا نیست تو کل شبکه های مجازی و واقعیت باید عنوان بشه

وگرنه که زن ستیز تر از این سایت نداریم حرف اینجا بی فایده

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگم میگی همین ببین این اصلا قابل مقایسه نیسکنکور بد دادم قبول نشدم

نه نمیگم عزیزم میگن فدای سرت دوباره با انگیزه وبرنامه ریزی تلاش کن تو جوونی وانرژی وهدف داری خدا رو شکر مجردی وگیر شوهر بد نیفتادی مواظب خودت باش تلاش کن شاد باش وزندگی کن 

حرف من فقط اینجا نیست تو کل شبکه های مجازی و واقعیت باید عنوان بشهوگرنه که زن ستیز تر از این سایت ند ...

البته ولی ای کاش هوای زنده ها رو هم داشته باشیم

میگه تا طرف زنده اس یه لیوان اب دستش بده یه لیتر گلاب به کار میت نمیاد

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

نمیدونم چرا ولی برام خیلی سخته

اگه سخت نبود که بهش شکست نمیگفتن، شکست سخته اما تو میتونی موفق بشی... فقط ناامید نشو... بیشتر تلاش کن... با نشستن و غصه خوردن کاری درست نمیشه، حتی اگه همه عالم هم بشینن برات غصه بخورن چیزی درست نمیشه

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

نه نمیگم عزیزم میگن فدای سرت دوباره با انگیزه وبرنامه ریزی تلاش کن تو جوونی وانرژی وهدف داری خدا رو ...

اصلا نمی تونم بخونم جایی که قبول میشم دوره نمیذارن برم حتی نمیدونم اونجا هم قبول میشم یا

اگه سخت نبود که بهش شکست نمیگفتن، شکست سخته اما تو میتونی موفق بشی... فقط ناامید نشو... بیشتر تلاش ک ...

نه فقط میخواستم یکی بغلم کنه بگه تو تلاشت کردی سرنوشتت این بود ولی کسی نیس متاسفانه 

اصلا نمی تونم بخونم جایی که قبول میشم دوره نمیذارن برم حتی نمیدونم اونجا هم قبول میشم یا

ترازت چند بود خب حق بده به پدر مادرت خودت عاقلی میبینی وضع جامعمون رو با یه سال پشت کنکور موندنت هیچ اتفاقی نمیفته وعقب نمیمونی انگیزه هم دسته خودته عزیزم خیلیا باشرایط بدتر از شما خوندن وموفق شدن با معلولیت وفقر مطلق وخانواده متشنج هم میشه درس خوند به اینده خوب وروزهای قشنگی که با قبولی تو رشته مورد علاقت واست پیش میاد فکر کن انگیزه بگیر وبخون 

ترازت چند بود خب حق بده به پدر مادرت خودت عاقلی میبینی وضع جامعمون رو با یه سال پشت کنکور موندنت هیچ ...

۷۱۰۰

۷۱۰۰

یکم تلاش کنی باور کن سال دیگه بهتر میشع مشاور داری ؟معلومه استعدادشو داری فقط وقت تلف شده زیاد داری یکم گوشی رو کمتر استفاده کن اگه وسواس فکری وعدم تمرکز داری درمانش کن به خورد وخوراکت هم برس دختر گلم ،دختر منم امسال کنکور داد مثل شما اونم شاید بمونه واسه سال بعد غصه نداره که زندکی همینه دیگه باید خودتون ایندتون رو بسازید

یکم تلاش کنی باور کن سال دیگه بهتر میشع مشاور داری ؟معلومه استعدادشو داری فقط وقت تلف شده زیاد داری ...

نه نخونده بودم یه هفته خوندم که اونم فکر نکنم مشاور نداشتم کلا گفتن امسال دوازدهم بخونین ولی نهایی ها رو هم خوب ندادم نمی دونم بی خیال

یکم تلاش کنی باور کن سال دیگه بهتر میشع مشاور داری ؟معلومه استعدادشو داری فقط وقت تلف شده زیاد داری ...

دخترتون پیرا پزشکی میاره به نظرم نمیخواد بمونه قبول میشه