2777
2789
عنوان

همه برا الهه گریه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 56 پست
دلت ارامش پیدا کنهولی بنظرم مقایسه درستی نیست چون اون بیچاره خیلی زجر کشیده و ترسیده تا به قتل رسیده ...

اون حرف های شما رو دیگه نمی شنوه ولی راستش بخواید هنوز خیلی دخترا هستن که وضعشون بدتر از منه من فقط قبول نشدم ولی خیلی ها هستن که سال هاست منتظر کمک یه نفرن نمیگم این ول کنید ولی ای کاااااااش سراغ اونا برید

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خب مشکلت و نمیگی ؟؟

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

این تجاوزا تا کی ادامه دار باشه چرا قانون و رسیدگی درست نیست تا کی حتی باید از همجنس خودمون بشنویم م ...

فرقش اینه اون دیگه صدای شما رو نمی شنوه ولی شما هزاران تاپیک میزنید ولی تو تاپیک اونی که نیاز به کمی همدردی داره نمی رید چون به نظرتون مشکل بزرگی نیس درحالی که من دارم خفه میشم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

اون حرف های شما رو دیگه نمی شنوه ولی راستش بخواید هنوز خیلی دخترا هستن که وضعشون بدتر از منه من فقط ...

عزیزم کسی هم به اون دختر کمک نکرد، تنها گم شد و تنها کشته شد

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

من یمدته به خانوادم گیر میدادم بزارن تنها با دوستام برم بیرون اجازه نمیدادن الان اجازه بدن هم من حرئ ...

عزیزم همیشه همینه نمی تونی برا ترس مرگ ازش فرار کنی 

عزیزم کسی هم به اون دختر کمک نکرد، تنها گم شد و تنها کشته شد

منم همین میگم الان به چه کارش میاد تو اون راه هزار نفر دیدنش نمی تونستن یه زحمت بکشن ببینن چه خبره

مشکلت رو بگو دوست عزیز حداقل میتونیم باهات همدردی کنیم

بگم میگی همین ببین این اصلا قابل مقایسه نیس

کنکور بد دادم قبول نشدم

دخترا کاری از ما بر نمیاد فقط میتونم بگم روحش شاد براش فاتحه یا صلوات بفرستید خدا رحمتش کنه🖤🥀🙏🏻🥲

فقط 36 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

عزیزدلم مقایسه ت درست نیست بگو حرفات رو

این همه گفتم دیگه چی بگم

اینجا باید بمیری که عزیز شی جالبه اون دختر حتی حرف های اینا رو نمی شنوه

باید اینقدر درموردش حرف زده بشه که امنیت دخترامون برقرار کنند

باید اینقدر در موردش صحبت بشه که هر جانی و متجاوزی حتی فکر این کار به ذهنش خطور نکنه

چرا نباید در مورد مظلومیت اون دختر و دخترایی که بی‌گناه قربانی تجاوز شدند صحبت کنیم و متجاوزا محکوم کنیم؟

شما ناراحتی دلت گرفته درست ولی غیاث مع الفارق نکن

وگرنه که همه ما یک جور درگیر مشکلاتیم

خیلی دخترا بهشون تجاوز میشه ولی از ترس آبرو و حرف مردم دم نمی زنند وقتشه همه چی رو شه و متجاوز محکوم

تو هم حرف بزن خودتو سبک کن کاربرا میشنون

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

باید اینقدر درموردش حرف زده بشه که امنیت دخترامون برقرار کنندباید اینقدر در موردش صحبت بشه که هر جان ...

در کل این اتفاق می افته ولی نه با جنگ بیشتر تاپیک ها ترکیده می شن مگه نخ

این همه گفتم دیگه چی بگم

برای سال بعد بخون... زندگی من هم پر از شکست و ناکامیه... منم مثل تو کسی نیست دردمو بهش بگم... راستش بخای بعضی آدما غمخواری ندارن و باید بتونن تنهایی رو پای خودشون بایستن...

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام