2777
2789
عنوان

همه برا الهه گریه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 56 پست
خب حس ترحم ما درگیر کن مثلا بگو بابات مرده 😢😢

اخه چرا دروغ بگم خدا نکنه سر همه پدرا سلامت

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا شما هم استارتر حتما یه ناراحتیی داره که نیاز به درک شدن داره و دلش میخواد آروم شهبجا آروم کردن ...

اینجا باید بمیری که عزیز شی جالبه اون دختر حتی حرف های اینا رو نمی شنوه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

اینجا باید بمیری که عزیز شی جالبه اون دختر حتی حرف های اینا رو نمی شنوه

جانم عزیزم

بگو میشنویم

تنهایی.... ن تقدیره ن انتخاب....تنهایی  اجباره وقتی کم پیدا میشه .....کسی که آدم باشه  
خودت تاپیک بزن بگو حالم بده بیایید چیکار به اون داری به اون بدبخت هم حسادت

حسادت نمیکنم فقط فکر میکنم برا ادمی که حرف مارو نمی شنوه چه درد دلی راه انداختیم ولی برا کسی که زندس کسی نمیاد

اگه زنده بود می رفتید بهش حسادت می کردم الان فقط خواستم حقیقت بدونم

این تجاوزا تا کی ادامه دار باشه چرا قانون و رسیدگی درست نیست تا کی حتی باید از همجنس خودمون بشنویم میخواست نره میخواست لباس درست بپوشه...بلخره اون مرده سرکوب شده!

گلم تو هم یک جور دیگه آزار دیدی از دست زبون این مردم چه فرقی میکنه همگی خانمیم باید پشت همدیگه باشیم

حتی تو این سایت زنانه هم اگه نظری ابراز کنی ممنوعه

یک مشت خاله زنک هم اومدند بحث قومیتی می کنند

بعد تو کشور کره حتی فاحشه هاشونم ارج و قرب دارند 

خدا لعنت کنه گشنگان جنسیو

بمیرم برا اون دختر چه زجری کشیده

آسان گذرانید جهانِ گذران را...