2777
2789
عنوان

اگه هوسه چرا تموم نمیشه❌❌❌❌

456 بازدید | 26 پست

از کلاس پنجم و شیشم عاشق یه نفر بودم تا الان ک دارم میرم دوازدهم 

خب کمرنگ شده حسم بهش اما از بین نرفته هنوزم وقتی میبینمش یخ میکنم صورتم گر میگیره قلبم میلرزه 

پاهام شل میشه فقط حفظ ظاهر میکنمم

خب اگه هوس بوده چرااا تموم نمیشههههه پس 

نزدیک ۸ سال شد بس نیست ۸ سال برای از بین رفتن هوس؟

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

حالا کی گفته هوسع

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

حالا کی گفته هوسع

خیلیا تو همین سایت میگفتن هوسه به خاطر سنت و هورمونات میپره

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنجم عاشقی🙄🙄🙄🙄🙄

عشق کودکانه ایی که باهم بزرگ شد یکم عجیبه ولی آره از پنجم میخوامش 

پنجم اومد جلو شیشم یه مدت کوتاه باهاش بودم بعد کات کردم بعد هشتم دوباره حال و هواش زد به سرمممم تاااا الانن 

نه قبلش نه بعدش با هیچکس نبودمم فقط اون

هوس نیست

ترشح اکسی‌توسین توی خون هست

چون اولین عشقه اینطوریه

بهش توجه نکنید

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

لامصب تنها دردیه که درمون ندارهتو عاشق شدیهوس چیچیه؟

آره 

هوس عشق زودگذریه ک صرفا به خاطر ظاهر طرف یا هورمونات و سنت به وجود میاد و سریع ام آتیشش میخوابه

هوس نیستترشح اکسی‌توسین توی خون هستچون اولین عشقه اینطوریهبهش توجه نکنید

شایددد

همیشه اولین ها جور دیگه ان امیدوارم بتونم با این تفاسر بزارم کار به دومین نفر هم برسه

متاسفم برای اون نرهایی که من الان اومدم اینجا دارم از عشقم میگم درخواست دوستی میدن 

تگت کنم رسوات کنم تا چه حد بی وجود و بی غیرتید آخه بعضیاتون؟

خیلیا تو همین سایت میگفتن هوسه به خاطر سنت و هورمونات میپره

ربطی نداره من فک کنم عاشقی دلت پیشت گیره خودم 18 سالمه با اینکه قبلا تا حالا یه بار هم دوستی رو تجربه نکردم ولی تو عاشقی؟؟؟؟

ربطی نداره من فک کنم عاشقی دلت پیشت گیره خودم 18 سالمه با اینکه قبلا تا حالا یه بار هم دوستی رو تجرب ...

من خودممم اولین و آخرینش بودههه 

اره